Бомба! Родилката Мартина не може да повярва: Виж какво направи Слави Трифонов! (подробности)

Бомба! Родилката Мартина не може да повярва: Виж какво направи Слави Трифонов! (подробности)
3.8 (75%) 4 votes

Мартина Огнянова роди момченце преди броени дни, но никога не е очаквала, че Слави Трифонов ще постъпи така!

Бившата изгора на Слави Трифонов – Мартина Огнянова стана майка на първото си дете преди броени дни. Тя роди момченце на своя приятел боксьора Коко Колев, с когото преди месеци изневери на Дългия.

Откакто Мартина се хвана с новата си любов, а шоуменът разбра, че е бил мамен от нея в течение на толкова време, той моментално я уволни от балет „Магаданс“ и изтри всички снимки и спомени за нея. Нещо повече – името на Мартина Огнянова е било напълно забранено за целия екип на „Шоуто на Слави“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов успя да шашне Мартина Огнянова дни след раждането

Тъкмо затова обаче към момента танцьорката е тотално шашната. Защото Слави Трифонов извърши нещо, което тя не само не очакваше, но дори и някой да й беше казал, нямаше да повярва. А именно – Слави Трифонов й се обади по мобилния, за да й честити раждането и да пожелае всичко най-хубаво на нея и бебето. Това разкриха близки до Дългия източници.

„Наистина не е за вярване. Слави да хване телефона и да се обади на жената, която го предаде. Вярно е, че постъпката му е много благородна, но говори за две неща. Или напълно е откачил, или вече съвсем е забравил Мартина и гледа на нея като на всичките си останали познати“, коментират служители от Би Ти Ви.

Нещо повече – Слави Трифонов имал намерението да направи подарък на младите родители като им изпрати или кошче, или количка за бебето. Не е ясно как ще реагира на това Коко Колев, но Мартина определено е повече от шашардисана, защото смяташе, че си е спечелила заклет враг в лицето на Дългия.

„Слави отново показа, че има добро сърце. Какво да прави, няма цял живот да страда за Мартина, я. А и да си го кажем правата – двамата бяха заедно четири години, но тя никога не е била голямата му любов. По-скоро беше свикнал с нея. Затова и сега не му пречи да прояви възпитание и наистина откровено да й честити раждането“, казват източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар