Деян Донков съсипва Радина

Деян Донков съсипва Радина
4.7 (93.33%) 3 votes

Радина Кърджилова има огромното желание най-после да забременее, но това явно няма да се случи с помощта на Деян Донков!

Радина Кърджилова е нещастна с Деян Донков?

Деян Донков тегли Радина Кърджилова надолу, твърдят близките на 29-годишната актриса

Връзката на Радина и колегата й Деян върви надолу от години, но така и не прекъсва. Младата актриса започвала все повече да вехне и дори се състарила драстично през годините, които е прекарала с Донков дотук. Близките й не можели понякога даже да я разпознаят на улицата, винаги била видимо в лошо настроение и с блуждаещ поглед, научи Kliuki.bg.

„Откакто е с него, не е същата. Тя беше ведро и общително момиче, а сега непрестанно плаче, сякаш има тъга в нея, която се опитва да скрие. Не може да се каже със сигурност, че мъката й е свързана с Деян, но периодът на депресията съвпада с тяхната връзка.“ – споделя приятелка на Радина Кърджилова.

Според слуховете, актрисата била нещастна поради отказа на Донков да й направи бебе. Тя го молела от години, а той непрекъснато го отлагал. Така звездата от „Стъклен дом“ постепенно започнала да се съмнява в любовта му към нея, понеже считала, че ако наистина я обича безрезервно, няма да има нищо против да стане баща на детето й.

В обществените среди отдавна се говори, че Деян Донков не иска да има още едно дете поради финансови причини. Заплатата му в Народния театър му била толкова обидна, че той често пренебрегвал работата си там поради други ангажименти. Паричните му трудности обаче не спирали и даже догодина мислел да се самопредложи на някое риалити предаване, както направи с „Къртицата“ преди почти 3 години.

Според друг слух пък, депресията на Радина Кърджилова нямала общо с нейното евентуално забременяване, а с отношението на самия Деян към нея. Не е тайна, че от години се обсъжда вариант, в който Донков бие половинката си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар