Близките й не могат да повярват: Жени Калканджиева шокира с истината за Тачо! (подробности)

Близките й не могат да повярват: Жени Калканджиева шокира с истината за Тачо! (подробности)
2.8 (56%) 5 votes

Жени Калканджиева хвърли в шах всички, явно този път си е научила урока!

Красавицата Жени Калканджиева накара ченетата на близките й да увиснат – буквално. Защото най-сетне призна истината за съпруга си Тачо. Истина, която никой вече не се надяваше да чуе от устата й. А именно, че въпреки любовта, която е изпитвала към него, трябва да заяви пред себе си, че всичко е било дотук. И връщане няма.

Да, очевидно в навечерието на Новата 2016-та година, шестата по красота в цял свят, си е дала ясна сметка, че ако продължи брака си със Стефан Манов ще се обрече на вечно нещастие. И Жени взе решението – разделя се с бащата на сина си, ако до края на януари идната година той не се представи пред нея като съвършено нов човек.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева най-сетне направи равносметка на живота си и реши да го промени тотално през 2016-та

„Жени е категорична и няма да се отметне от думата си. Вярно е, че тя направо стана смешна с всички компромиси, които направи заради Тачо. Много от които бяха компромиси с нея самата. За някои може и да се е изложила, но го направи от обич и от грижа към детето си. Нищо обаче не е безконечно, търпението й също“, разкриха източници, близки до Жени Калканджиева.

В последно време скандалите й с Тачо били като „Добър ден“, а пиянските изцепки на младия й съпруг я карали да вие от отчаяние. Защото каквото й да правела, каквито и заплахи да му отправяла, Стефан Манов си оставал неуправляем.

„Или ще са еженощните запои с авери, или ще са забивките му с разни евтини крави. Тачо се има за звезда, което му изяде главата. И изобщо не се сеща, че известността му е само и единствено заради Жени. Без нея никой няма и да се сети кой е той. Жалко за доверието и любовта й, но тя трябваше да предприеме тази стъпка още след края на реалитито, в което участваха“, категорични са познати на Жени Калканджиева.

И така, към днешна дата, на Тачо му остават има-няма два месеца, за да се промени от корен. В противен случай ще чете за себе си като за бившия съпруг на най-известната Мис България.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар