Ужас: Ето какво правела Софи Маринова на жената на Тони Стораро!

Ужас: Ето какво правела Софи Маринова на жената на Тони Стораро!
5 (100%) 2 votes

Софи Маринова яко е подпалила мотора

Ромската перла Софи Маринова имала тъмно увлечение. Поп фолк звездата не била щастлива от милионите в банковата си сметка, а замисляла черни дела. Певицата искала да стане законна половинка на колегата си Тони Стораро. Меракът й не бил от вчера и въпреки че двамата се криели, връзката им била ясна на цялата гилдия. Те я прикривали с общи ангажименти, но често били засичани в опасна близост.

Тя обаче не искала да се крие повече по кьошетата, затова замислила пъклен план. Софи Маринова правела черни магии, за да се отърве от съпругата на Тони-Валя и законно да заеме мястото й. Самата Софи Маринова умеела да забърка опасните съставки и правела муски, над които баела и зареждала с отрицателна енергия. Занаятът ромската певица научила от своята баба, която била известна в Етрополския край като шаманка и вещица, пише в. „Всеки ден”.

Софка Маринова правела черни магии на съпругата на Тони Стораро

Софка Маринова правела черни магии на съпругата на Тони Стораро

Така Софи се надявала Тони Стораро скоро да овдовее, след което да избере нея като заместничка на жена си в леглото и сърцето си. Майката на Фики Стораро се оплаквала пред свои близки, че често в дома си намира странни предмети. От страх да не я сполети нещо лошо, тя не задържала и подаръци в къщи, а ги преподарявала.

Въпреки че й се правела на много близка Валя знаела, че певицата й прави магии. Защото един ден й се обадил ходжа, който й разкрил, че поп фолк дивата била при него с молба да направи черна магия за смърт.

За целта дори броила пет бона. Магьосникът ги взел, но за да не си нагрешава душата предупредил жената на Тони Стораро да се пази. Валя разказала за ужасията на съпруга си, но той само махнал с ръка и казал, че завистници искат да я скарат с колежката му.

Детето, което Софка абортира в началото на годината наистина било от Тони. Това тя разкрила пред много близки приятелки.Тя нямала извън маточна бременност, а Тони Стораро със зор я накарал да махне доказателството за тяхната обич. Софи Маринова го преболедувала, но не се отказвала да стане съпруга на любимия си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар