Страшен скандал между Алекс Сърчаджиева и Ласкин! (актьорът мина границата, тя не иска да повярва)

Страшен скандал между Алекс Сърчаджиева и Ласкин! (актьорът мина границата, тя не иска да повярва)
3.7 (74.29%) 7 votes

Алекс Сърчаджиева не е на себе си от това, което й причинява Иван Ласкин и то пред очите на всички!

Перфектното доскоро семейство на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин преживява страшен разрив и то по вина на актьора. Чаровната и сладка водеща не иска да повярва, че мъжът й си позволява това и то пред очите на цяла България.

А именно – да сваля откровено съблазнителната Антония Петрова. Припомняме, че Иван Ласкин седи рамо до рамо с Мис България и Мисис Русия по време на коментарните студиа на Биг Брадър. Поведението му спрямо съпругата на Александър Бередин е повече от неуместно.

Иван Ласкин

Иван Ласкин накара кротката и слънчева Алекс Сърчаджиева да изригне

Вечер през вечер Иван Ласкин заглежда Антония Петрова и не пропуска да й направи комплимент относно визията й – къде уж заядлив, къде не, но интересът му към нея е очеваден. Забеляза го и самата хубавица, която в ефир се обърна към Ласкин с думите: „Ти какво, сваляш ли ме?! Приличаш на момче от детската градина, което си е харесало някакво момиченце и не пропуска да го дърпа за плитките“, разсмя се миската, очевидно поласкана от вниманието на половинката на Алекс Сърчаджиева.

В днешно свое интервю за столичен ежедневник Антония Петрова също призна, че Иван Ласкин явно я харесва. Не можела да си обясни по друг начин поведението му спрямо нея.

Това обаче беше капката, от която търпението на Алекс Сърчаджиева окончателно се изчерпало, разкриват източници, близки до актьорското семейство. На пръв поглед усмихната и кротка, Александра не издържала и спретнала такъв скандал на Иван Ласкин, че била на път и очите да му издере.

„Иван не можеше да се усети какво става. Истината е, че той доста пъти ходи почерпен в студиото на Ники Кънчев и затова сигурно си позволява да се държи така с Бередин. Само че започна да минава границите, а това и най-разбраната жена няма как да му прости“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар