Скандално афтърпарти след финала на All stars-а: Джино и Антония Петрова се награбиха! (СНИМКИ)

Скандално афтърпарти след финала на All stars-а: Джино и Антония Петрова се награбиха! (СНИМКИ)
3.8 (75%) 4 votes

Закритото афтърпарти на последното реалити роди доста въпроси, на които трудно ще бъде отговорено

Последното афтърпарти на сезон есен-зима 2015 роди доста скандали, видя kliuki.bg.

И тази година имаше недоволни след финала на Big Brother All stars! Ужким всеобщата любимка на Къщата Десислава най-после получи реванша си в играта, а звездите се разделиха на лагери. Дори на дежурното афтърпарти се показа разделението.

Героинята на вечерта изчезна в мрака – със сигурност с Майки, но не е ясно дали и Зарко не я чака далеч от светлините на прожекторите. Вечната Втора по реалитита и надпревари прегърна първата си победа и може да се поздрави с успешна година в живота си.

Останалата част от тайфата се разпредели както следва: Ваня Джаферович в прегръдките на Евгения, а Ваня Червенкова и Евгени Минчев – на купон… в офиса! Щедрата бизнесдама се погрижи да се леят скъпи маркови питиета далеч от погледа на любопитните. Вдигаха се наздравици за „истинските победители на вечерта” (?!) и компанията се завалява за сметка на отсъстващите.

Щедрата домакиня благодари на всинца за подкрепата, но беше категорична, че няма прошка само за един предател! Тя не конкретизира на кого ще посвети преследване и мъст, но този, който я разгневи не може да очаква прошката й в навечерието на Коледа.


В крайна сметка героите, които не бяха уморени се събраха в клуб за избрани, където закриха купона подобаващо. Стари и нови, ВИП и обикновени реалити-звезди го удариха на мощна веселба.


Най-сериозно впечатление произведоха Джино Бианкалана и….Антония Петрова Бередин! Много женената Мис България – Мисис Русия и Любимата звезда бяха като залепени един за друг. Целувки, горещи прегръдки, катерене по меката мебел – двамата очевидно са мноооого близки.


Разбира се, блондинката подкрепи българо-американеца още докато беше в Къщата и пламенно го защитава като достоен да победи във ВИП Брадър. Джино е пословично благодарен и умее да цени подкрепата. Дали обаче това е всичко между тях?! Той обича лъскавите, поддържаните и известните мадами, тя обича възпитаните и щедри мъже…Само Александър Бередин да не пита какво е ставало на снощното афтърпарти!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар