Ужас: Маги Желязкова научи кошмарна вест преди Коледа! (светът й се срина – подробности)

Ужас: Маги Желязкова научи кошмарна вест преди Коледа! (светът й се срина – подробности)
5 (100%) 5 votes

Красавицата Маги Желязкова не е на себе си – вместо да се подготвя за празнуване, тя лее сълзи!

Кошмарна новина застигна манекенката и Мисис България Маги Желязкова, при това само броени дни преди най-хубавия празник Коледа. Къдрокоската е съсипана, а животът й се срина тотално, защото е на път да изгуби най-ценното – семейството си.

Маги Желязкова едва не предала Богу дух, когато научила, че мъжът, в чиято любов се кълне – Борислав Желязков, познат като Боби Манекена, от месеци й слага рога с друга известна красавица Венета Харизанова, съобщава вестник „Всеки ден“.

Маги Желязкова

Боби Менекена нагло изневерявал на Маги Желязкова

Припомняме, че слухове за авантюрата на Боби и Венета Харизанова имаше още по времето, когато Маги Желязкова бе в Къщата на Биг Брадър, но тогава и двамата прелюбодейци категорично отрекоха информацията.

За разлика от днес обаче, когато те преспокойно се появяват заедно и се натискат на публични места. Наскоро двойката е засечена в комплекса на Боби Манекена в Костенец, където двамата с Венета Харизанова едва не го направили на масата, разказват свидетели пред столичния ежедневник.

„Маги е много зле, разбита е горката. Та тя обожава този мъж, пред цялата страна декларира, че той е мъжът на сърцето и живота й, а каква стана тя – оказа се, че той упорито и отдавна я е кичил с рога, при това с разклонения. Ами като толкова обича другата, да признае и да заживее с нея. Такива подмолни и скрити срещи и лъжи са гнусни и най-малкото безсмислени“, възмущават се познати на Маги Желязкова.

Двамата са хубава двойка, но уви... ударът за Маги е жесток

Двамата са хубава двойка, но уви… ударът за Маги е жесток

Всъщност Венета Харизанова и Боби Менекена може би замислят точно това – да се разведат с благодерните си и да се вземат. Но какво ще се случи в действителност, ще разберем, когато му дойде времето.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар