Царството на Мария свърши: Гущеров няма да се разведе с нея, но й стъжни живота! (подробности)

Царството на Мария свърши: Гущеров няма да се разведе с нея, но й стъжни живота! (подробности)
4.2 (84%) 5 votes

Мария вече няма да може да си вее байрака, както досега, нейният Мечо показа нокти!

Окончателно – развод между Мария и Християн Гущеров няма да има. Новината бе оповестена от най-близките хора до клана Гущерови, но пък за сметка на това стана ясно и че царството на певицата свърши.

Да, нейният Мечо не иска и да чуе за развод, след като научи за изневярата й с бизнесмена Веселин Генчев. Но не, защото любовта му към Мария е толкова силна, че не може без нея, а защото тепърва му предстои да й покаже кой командва парада.

Мария

Край със слободията на Мария, Гущеров затегна каишката

Първото, което реши и направи благоверният на Мара Отварачката, бе да пусне цивилна охрана по петите й. На концерта на Пайнер в Арена Армеец Мария се появи видимо сама, без гардове по петите, но причината да не са били забелязани е тъкмо фактът, че бичетата са цивилни. Така ще бъде и оттук нататък.

Синът на олигарха Добромир Гущеров разпоредил да бъде следена всяка крачка на невярната му жена и да му бъде докладвано къде, кога, с кого и какво е правила – та дори и колко кафета е изпила през деня, пише столичен ежедневник.

Другото, което Християн Гущеров си е наумил и е повече от категоричен е, че Мария сама ще трябва да изкарва парите за всичките си женски глезотии, дрешки, чанти и парцалки. Той продължавал да се грижи финансово и да пръска бол пари единствено за малката Марая, която така или иначе прие като свое дете.

„Това беше. Мария си мислеше, че е много хитра, но падна в капана. Ха сега да я видим как ще си разиграва кобилата и ще ходи да се сваля с богатите авери на Мечо. Християн може и да беше кротък, но никой мъж, дори най-алтавият, не би оставил ненаказана публичната изневяра на съпругата си и унижението като мъж“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар