Разказа й играта: Алекс Сърчаджиева „нахрани“ Антония Петрова след захапката в ефир! (шок подробности)

Разказа й играта: Алекс Сърчаджиева „нахрани“ Антония Петрова след захапката в ефир! (шок подробности)
4.2 (84.44%) 9 votes

Алекс Сърчаджиева изтърпя много от Антония Петрова, но снощните изцепки на г-жа Бередин й дойдоха в повече!

Женски скандал се заформи зад кулисите на шоуто в края на Биг Брадър Ол Старс. Милата и кротка Алекс Сърчаджиева не изтрая и добре „нахрани“ Мис България и Мисис Русия Антония Петрова, която я захапа директно в ефир.

Припомняме, че почти през целия сезон Антония Петрова се закачаше с половинката на Алекс Сърчаджиева – Иван Ласкин, а преди няколко дни самоуверено заяви, че видиш ли – актьорът си падал по нея, защото постоянно я задявал.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева показа характер и постави на мястото й Антония Петрова

Снощи, на финала на шоуто, редом до Антония Петрова обаче не стоеше Иван Ласкин, а хубавата му половинка Алекс. Без да й мигне окото, г-жа Бередин се изцепи в ефир: „Ама къде е Ласкин?! Липсва ми. Така свикнах с него, пък и нали той толкова ме хареса“… Думи, които видимо вбесиха Алекс Сърчаджиева, макар че за момент тя направи неистово усилие да се усмихне и да заяви, че мъжът й чака с нетърпение Антония, за да я заведе на романтична вечеря.

Напрежението между двете се усещало яростно по време на цялото шоу, разкриха източници от кухнята на медията. А след края му, Алекс Сърчаджиева директно заявила на Бередин, че ако иска реклама и да си четка егото с някого, то трябва да си намери друг – не нейния мъж.

„Да, той много те харесва, направо мисля, че е влюбен. Толкова си пада по тунинг и макиаж на килограм, че вече пести пари да ме направи твое копие. Само дето ми заяви, че после ще ме изгони от вкъщи“, захапала Алекс Сърчаджиева блондинката, която се направила на ни лук яла, ни пък го мирисала.

Словесният двубой обаче не приключил дотук, като накрая чаровната актриса заявила съвсем сериозно на Антония Петрова, че изцепките й с Ласкин злепоставят единствено нея и че мъжът й ще я хареса, ама и ракията в магазина му е малко.

А после обърнала гръб на силиконката и си тръгнала към дома – при щерка си София и при Иван Ласкин, който каквото и да дудне за майтап, умира от любов по една единствена жена и това е Алекс Сърчаджиева.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар