Близките й ужасени: Страшна болест откриха на най-красивата Мис България Росица Иванова!

Близките й ужасени: Страшна болест откриха на най-красивата Мис България Росица Иванова!
4.5 (90%) 2 votes

Росица Иванова безспорно е определяна от мнозина за най-красивата Мис България след Жени Калканджиева, но… доскоро!

Най-хубавата Мис България след Жени Калканджиева, та до наши дни – така мнозина определяха Росица Иванова – прелестната брюнетка със сини очи, която с лека ръка покори не едно и две мъжки сърца. Нещо ужасно се случи обаче и Роси Иванова вече не е това момиче, което познавахме.

Близките й са ужасени от случващото се с нея, защото изглежда хубавицата страда от наистина страшно заболяване, а именно анорексия. Снимката, която ще видите по-долу и която е правена преди броени дни, категорични доказва, че с Росица Иванова се случва нещо кошмарно, а видът й е повече от плашещ.

Росица Иванова

Росица Иванова – каква беше, каква стана

Припомняме, че преди време Роси се покри за дълго от светския живот на столицата и не можеше да бъде засечена почти никъде. Тогава слухът упорито носеше, че тя е посегнала към забранените вещества и има сериозен проблем с пристрастеността си към тях.

Самата Росица Иванова отрече категорично клюките, но няма как да отрече това, което става с нея в момента.

„Тя е като призрак. От красавицата не остана нищо, само един скелет, което е адски страшно. Сигурни сме, че Роси страда от анорексия, няма как иначе да прилича на живи мощи. Това не е слабо, това е болестно състояние“, коментират ужасени очевидци, зърнали фигурата на миската по време на събитието „Бизнес дама на годината“, пише агенция ПИК.

Хубавата Роси е страшна гледка към днешна дата, нуждае се от спешни мерки

Хубавата Роси е страшна гледка към днешна дата, нуждае се от спешни мерки

Ако това се окаже истина, а по всичко личи, че нещата са тръгнали натам, здравето и дори животът на Росица Иванова са в сериозна опасност. Всеки средно интелигентен човек отлично знае, че от анорексията спасението е трудно и много момичета не могат да го постигнат.

Жертвите на това ужасяващо заболяване се увеличават драстично в цял свят, а единственото спасение е спешно и мигновено лечение в клиника от специалисти.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар