Ужас в дома на Катето Евро: Актрисата и снаха й разтърсени от кошмара, Сашо Кадиев се държи! (подробности)

Ужас в дома на Катето Евро: Актрисата и снаха й разтърсени от кошмара, Сашо Кадиев се държи! (подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Катето Евро, Сашо Кадиев и Таня Тончева изживели истински ужас тази нощ!

Нещо ужасно се случи в дома на Сашо Кадиев и Катето Евро през изминалата нощ. Актрисата и снаха й Таня Тончева още не могат да се отърсят от кошмара и треперят като листа на вятъра. За случая разказа самият Сашо Кадиев, който единствен се държи и опитва да успокои двете си любими жени.

Оказа се, че късно снощи, докато всички са спели кротко в леглата си в семейната къща в Кокаляне, вътре са нахлули крадци. Апашите задигнали любимият часовник на Сашо Кадиев и прибрали 400 лева от якето му. Взели чантата на съпругата му и дори детската чантичка на дъщеричката му Катя.

Катето Евро

Катето Евро и снаха й побеляха от ужас след взлома в дома си

„Не знаем кога и как са влезли, но защо ви беше да взимате и чантата на бебето бе, хора?! Жена ми е в потрес, майка ми също“, разкрива водещият на Би Ти Ви, възмутен от дъното на душата си от бруталния набез на престъпниците.

Катето Евро чула кучето да лае на двора късно вечерта, но не отдала значение на гласа му и унесена в съня си, продължила да спи. Чаровницата от „Оркестър без име“ е разтърсена от страх, но не защото крадците са задигнали материалните неща, а от ужас за бебето.

„Ами ако не бяха просто откраднали вещите, ами ако бяха ни нападнали?! Какво щеше да правим тогава с малкото бебенце?! Не мога да се осъзная още, косата ми побеля от ужаса. А ето я и нея – Танчето не е на себе си“, разкрила пред близките си приятели Катето Евро.

В действителност майката на бебока, младата Таня Тончева приела най-страшно нападението на крадците в дома им и дори думите на Сашо Кадиев и намесата на полицията не могат да я успокоят. В момента тя се страхувала да прекара нощта в къщата и вече обмисляла спешни мерки и постявяне на желязна охранителна система.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар