Неочакваното признание на Денис Ризов уби Наталия! (неговото щастие се превърна в нейна трагедия)

Неочакваното признание на Денис Ризов уби Наталия! (неговото щастие се превърна в нейна трагедия)
4.5 (90%) 2 votes

Наталия Симеонова чу онези думи от Денис Ризов, които я стряскаха насън в най-големите кошмари!

Рокаджията и бизнесмен Денис Ризов даде откровено интервю пред известно столично списание, в което направи неочаквани разкрития за себе си и за живота си оттук насетне. Разкрития, които тотално довършиха Наталия Симеонова – жената, която сигурно е обичала Денис Ризов повече и от родната му майка.

Думите на рокаджията от „Ахат“ буквално вцепениха Наталия, която не знае на кой свят се намира, разкриха близки до обкръжението й източници. Причината – мъжът на живота й заяви, че се мести да живее в Америка. Да, това е самата истина, защото Денис Ризов уредил излъчване на предаването си „Денис и приятели“ по щатската телевизия като предстои да се уточнят още няколко детайла.

Денис Ризов

Край – Денис Ризов заминава да живее в Щатите за неопределено време

„Ще работя там и съответно това означава и, че ще живея там. Щатите не са Румъния, за да мога да отскачам просто така. Не знам точната дата на отпътуването си, но със сигурност ще е скоро. Оставям Наталия без предаването „Предай нататък“, което ми е болка, но съм сигурен, че тя ще се оправи и ще продължи напред, както го е правила винаги“, заяви Денис Ризов, а думите му се забили като нож в сърцето на Феята на любовта.

Въпреки че Денис Ризов призна, че в момента е напълно сам и след раздялата с бившото си гадже Александра, до него няма нова жена, това ни най-малко не успокоява Наталия Симеонова.

„Нати е като полудяла от мъка. За нея беше сто пъти по-добре Денис да има не една, а осем жени, но да живее тук, в България и тя да може да го вижда винаги, когато има нужда от него. Защото въпреки раздялата си преди години, те са страшно близки. А сега какво – той ще живее на хиляди километри оттук. Съсипана е, горката“, коментират близки до Наталия Симеонова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар