Десислава се размаза от алкохол заради победата! (Джино – гузен за гафа с Тоца)

Десислава се размаза от алкохол заради победата! (Джино – гузен за гафа с Тоца)
4.5 (90%) 2 votes

Десислава преполя първият си триумф на афтърпартито след финала – навик, който добила след Зарко

Десислава или Джино спретнаха по-голямо шоу на афтърпартито на финала на Big Brother All stars 2015?!

Двамата последни победители в реалититата на Нова тотално зарязаха задръжките си на купона, с който закриха сезона. Десислава поля с доволно количество алкофор първото си първо място. Джино пък, както ви разказа kliuki.bg вчера, показа гореща близост с Антония Петрова.

Поведението на певицата не изненада никак феновете. Блондинката цял сезон обяснява, че обича да си пийва биричка, а и си позволи да се обяснява в любов на Зарко в неадекватно състояние.

Дори почитателите й не крият, че напоследък си позволява да пее „на градус” – слабост, която придобила след раздялата с ММА-боеца и заминаването на сина й в Солун.

Десислава не се вижда на снимките на афтърпартито, защото била в плачевно състояние. От напрежение взела да надига чашките още в Къщата. За нейна радост най-после се раздели с етикета „Вечната втора”, но не можа да усети радостта от победата.

Певицата дори и доста почерпена осъзнавала, че се е изложила достатъчно и се прибрала бързо в къщи. С нея бил и Майки, който й оказва желязна подкрепа на финала.

Нямаше кой да прибере обаче Антония Петрова. Миската, която никога не сме виждали без съпруг по клубове, показа поведение на напълно свободна жена. Липсата на Александър провокира доста Джино – предварително загрял със скъпи питиета в офиса с Ванчето Червенкова и Евгени Минчев.

Той не пропусна да поомачка прелестите на своята ВИП-поддръжница, а и тя не изглежда недоволна от вниманието. На другата сутрин обаче се осъзнали как са изглеждали, а и са ги снимали – нищо не могат да отричат!

Джино Бианкалана явно е в течение за всичко, което се пише за него. Новата звезда използва социалните мрежи, за да оправдае себе си и последните си флиртове: „Искам да ви уверя, че независимо какво се пише и говори аз съм и ще си остана същият човек! Нормално е да излизам в момента и да съм заобиколен и от много красиви жени, но с всички тях сме само приятели”

Какво ли ще измисли Десислава за шоуто, което спретна на финала?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар