Обрат! Ваня Джаферович не вярва на ушите си: Виж какво му сервира Евгения ден след шоуто!

0

Финалистът в Биг Брадър Ол Старс Ваня Джаферович изумя от думите на съпругата си Евгения!

Дали шоуто Биг Брадър Ол Старс прави някаква „магия“ или самите съквартиранти си причиняват последиците, но е факт, че на много от участниците не им върви след шоуто.

Десислава например бе зарязана от Зарко Савов още в нощта на голямата победа, когато ММА боецът отпътува за Русе. Ваня Червенкова изрева, че е измамена, а ударът не закъсня и за още един от симпатягите в Къщата – чаровният блондин Ваня Джаферович.

Ваня Джаферович
Ваня Джаферович не може да повярва какво му се стовари на главата

Въпреки че получи цялата подкрепа на семейството си, най-вече в лицето на красивата си съпруга Евгения, оказа се, че това е било просто за пред камерите. Защото само ден след финала, хубавицата се обърнала на 180 градуса като поведение и отношение към съпруга си хърватин.

Както сами може да се досетите, причината е най-типичната за всяка жена – а именно зверска ревност. Евгения цял месец едва сдържала гнева си, докато гледала как мъжът й се сближава все повече с Десислава под покрива на Къщата.

А, когато и двамата признали чувствата си (твърдят, че са само приятелски) и се номинирали един друг за победители, нервите й не издържали. Евгения така и не вярвала, че Ваня Джаферович гледа на Деси само като на приятел и го обвинила директно, че ако Зарко Савов не бил влязъл в шоуто, помежду им можело да се случи нещо и той да й изневери.

„Евгения е огън жена. Вдигна му страшен скандал още на втория ден след като се прибра у дома, а той горкият, едва успя да си отвори устата. Не можеше да повярва какво чува, но Евгения си знае своето. На кръст ще го разпъне, но настоява да узнае дали е изпитал нещо по-специално към Десислава. Дори го караше да се кълне“, разкриват близки авери на Ваня Джаферович от Стара Загора.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.