Мъката на Годжи трогна Ку-ку бенд: Ето какво разкри басистът! (подробности)

Мъката на Годжи трогна Ку-ку бенд: Ето какво разкри басистът! (подробности)
3.5 (70%) 2 votes

Георги Милчев – Годжи направи прочувствена изповед точно преди празниците, с която обаче натъжи колегите си!

Дясната ръка на Слави Трифонов – Годжи трогна колегите си от Ку-ку бенд с неочакваната изповед, която направи пред тях. От няколко седмици насам Георги Милчев сякаш не бил същия човек. Отивал на работа все по-повехнал и тъжен, и дори шегите на Слави и зевзека Краси Радков не били в състояние да го накарат да се усмихне.

След като разтревожил всички, а някои от колегите му дори решили, че е болен, Годжи си признал мъката. А тя е, че няма близък човек и партньор до себе си, с когото да посрещне Коледа. Това разказаха хора от екипа на Дългия в Би Ти Ви.

Годжи

Годжи посреща Коледа все по-тъжен

„Годжи ще прекара Бъдни вечер и Коледа с майка си, разбира се. Той се грижи страшно много за жената, особено след като баща му си отиде. Но годините си минават и самият той остарява. А фактът, че няма любима жена – спътница, която да е до него и която да обича, все повече го разяжда отвътре“, разкриват близки до Георги Милчев.

Годжи открай време бил доста по-чувствителен от Слави Трифонов и ако Дългия отдавна е свикнал да бъде сам по празниците, или единствено в компанията на кака си и мама Здравка, то за басиста всяка Коледа се превръщала във все по-тъжен ден.

„Напоследък имаме чувството, че Годжи най-силно съжалява, че е разбил брака си със своята съпруга. Имаха прекрасно семейство, но работата, вечните закъснения и животът на музикант като цяло, стана причина да се разделят. После опита да завърже няколко връзки с балерини от Магаданс, но всичките се оказаха провал. Самотен човек е Годжи, а тази самота му тежи“, съчувстват му и колеги от Ку-ку бенд.

А единственото, което му пожелават за идната година, е здраве и една голяма и истинска любов, която да осмисли дните му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мъката на Годжи трогна Ку-ку бенд: Ето какво разкри басистът! (подробности)”

  1. ...

    Дек. 17. 2015

    ?????

Добавете коментар