Страшно: Димитър не може да повярва какво направи Емануела! (Младокът е в шок)

Страшно: Димитър не може да повярва какво направи Емануела! (Младокът е в шок)
4.7 (94.29%) 7 votes

Емануела е обсебена от опасна мания

Поп фолк дивата Емануела направи нещо непростимо на бащата на втория си син Димитър Динев. Красивата изпълнителка със зеления поглед е поръчала страшна магия при ходжа. Тя поискала от вещия в задкулисното всеки ден да чете тъмни заклинания към неверния й любим, който я изостави с малко бебе заради парите на баща си. Димитър бе и много неверен съпруг, затова хубавата поп фолк дивата нямало друг начин да му навреди, освен да го поръча на турски свещеник, пише „Всеки ден“.

Певицата толкова набрала на милионерския наследник, че решила да прибегне до черна магия, за да го накаже по някакъв начин.Замисълът й бил, след като заклинанията проработят, повече никой да не говори с него и така да се случи, че богаташкото синче да потъне в забвение. Емануела била много суеверна и вярвала, че злите неща, които правиш ти се връщат с огромна сила и стоварват върху главата ти.

Емануела посегна към вещерството

Емануела посегна към вещерството

Затова тя не поискала от магьосника да направи така, че бащата на малкия й син да го застигнат тежки болести или да бъде покосен от смърт. Певицата пожелала много по-леко наказание, а именно да се случи така, че повече никоя жена да не се задържи при него. Освен това поискала от чудотвореца да прави, да струва, но Митко Динев да не може да има повече деца, а сина му от нея да остане единствения му наследник.

Емануела загубила съня и апетита си от ярост към бившия си мъж. Тя не можела да се свърти на едно място, вече не мислела за собственото си щастие, а искала нещастието на сина на олигарха Динко Динев. Певицата загубила доста от теглото си, но се шегувала, че поне тази неприятност в живота й ще й донесе и нещо положително. А то е да слабее, без да се подлага на изнурителни диети и още по-трудни физически упражнения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар