Шок: Виж какви ги върши Лестер от Биг Брадър в Дубай!

Шок: Виж какви ги върши Лестер от Биг Брадър в Дубай!
4.5 (90%) 2 votes

Лестер от Биг Брадър Ол Старс добре се е уредил в Дубай

Лестер, който стана любимата реалите звезда от Биг Брадър Ол Старс 2012 се е уредил добре в богатото емирство. Македонецът Никола Настески, както е истинско име на Лестер заработвал добри пари в Дубай. Младокът от три години е в богата страна, като упражнява най-древната професия.

Той не подбирал дали ще го прави с мъже или жени, като явката му са пет звездни хотели, а от един сеанс си докарвал толкова, колкото била заплатата на майка му в Македония.След като спечели шампионската титла от Биг Брадър Ол Старс македонецът заминал за богатата страна, а от няколко месеца буквално ударил кьоравото. Красивата му и невинна физиономия се котирала твърде добре и 25-годишния мъж си докарвал неприлично тлъсти суми.

След като се накичи с приза на победител, няколко месеца красавецът се лутал накъде да поеме, за да изкара отново лесни пари. Но това не се случило нито у нас, нито в родната му Македония.

Лестер печели добре в Дубай, но как

Лестер печели добре в Дубай, но как

Затова той решил да отлети за Дубай, където е меката на телесните удоволствия. Въпреки че страната е мюсюлманска, там богати местни жители и мастити бизнесмени от цял свят се отдават на плътска вакханалия, като често преминават границата на приличието и нормалното.

Дубай, като страна от Близкия Изток отдавна е известен като оазис на на разгула и разточителството във всяко едно отношение.След като кацнал в богатото емирство, Лестер пробвал да си изкарва прехраната като сервитьор. След като няколко месеца носел питиета и изпълнявал поръчки на клиенти, работата не се оказала мечтаната за него.

Дори след като го повишили в управител и вече отговарял само за резервациите, той не успявал да си докарва тези доходи, които да му гарантират лъскав живот. Затова Лестер решил да заработва нещо допълнително.

Възползвайки се от привлекателната си физиономия и чар, той бързо си намерил клиенти, чиито развихрени мераци и фантазии да задоволява.След като напълно се отдал на най-древната професия, той вече и купонясва на съседни острови и в Тайланд много често.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар