Шок! Кали не вярва на ушите си: Влади я напуска! (тежкото му признание я разтърси – подробности)

Шок! Кали не вярва на ушите си: Влади я напуска! (тежкото му признание я разтърси – подробности)
4.8 (96%) 5 votes

Винаги досега Кали зарязваше мъжете си, но ето, че нещата се обърнаха!

Поп фолк фурията Кали не знае къде се намира. Само преди броени дни тя бе покрусена от признанието на любимия си Влади, който сериозно обмисля варианта да си грабне чукалата и да я напусне. Причината – не издържал повече на капризите и изискванията й.

Ударът за Кали идва само дни преди празниците, но се предполага, че Влади ще остане със семейството си поне за Коледа и за Нова година. Отношенията им обаче са сериозно пропукани, а причината за това се оказа самата певица.

Кали

Кали пред колапс, Влади може да я напусне след празниците

„Кали издевателства над мен, не мога повече. Търпях, търпях, най-вече заради детето, но всичко си има предел. Е, моят беше дотук. Ако не се промени, за нас няма бъдеще. Не мога вече да насмогвам на желанията и прищевките й, а още по-малко да плащам всичко, което иска от мен“, признавал съвсем неочаквано Влади пред свои приятели, съобщава вестник „Всеки ден“.

Проблемът идвал оттам, че Кали не се задоволявала единствено с грижите на Влади към техния син и другите й две деца, а скубела пари от него и за личните си нужди като клипове, песни, та дори дрехи и козметика.

„Милиардер да бях, щеше да ми дойде ташкън, но не съм. Приел съм синовете на Кали като свои деца, разбираме се чудесно с тях, а и с нея ми беше добре. Но това не се търпи повече, не мога да продължавам да наливам сума ти пари за какво ли не. Чувствам се като глупак“, изригнал Влади, който преди това таял всичко в себе си и дори не споделил пред Кали.

Затова и думите му я ранили като с нож, тя и не предполагала, че Влади може да е първият мъж, който ще я зареже.

„Досега винаги Кали разкарваше половинките от живота си, но ето, че нещата се обърнаха. Във вселената нищо не се губи и всичко ти се връща в най-неочаквания момент. Двамата имаха сериозен разговор, след който тя не беше на себе си. Кой знае как ще свърши всичко“, коментират близки до семейството на певицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Шок! Кали не вярва на ушите си: Влади я напуска! (тежкото му признание я разтърси – подробности)”

  1. Как Сийка

    Дек. 18. 2015

    Ами, че човекът доста Си я и търпя! Браво, това се казва мъж с търпение- което не е мн често! А нея да не я мислим, ще си намери четвърти татко, ще си има четвърто детенце…

  2. Just_me

    Дек. 18. 2015

    Едва ли е точно така…намерил си е някоя по – млада фуста и се чуди как да изкара жена си виновна! Като не му се дават пари, да си бе хванал някоя селянка от дълбоката провинция! Смешник!

Добавете коментар