Александър Бередин избухна: Ще те смачкам! (Антония Петрова изстина от ужас – подробности)

Александър Бередин избухна: Ще те смачкам! (Антония Петрова изстина от ужас – подробности)
4.7 (93.33%) 6 votes

Александър Бередин показа избухливия си нрав, а съпругата му Антония Петрова онемя!

След като стана ясно, че финансовото му положение не е никак завидно и той вече е почти пред банкрут, милионерът Александър Бередин все по-трудно сдържа нервите си. Поредното му грандиозно избухване бе насочено срещу нежната му половинка Антония Петрова и… срещу брадъра Джино Бианкалана.

Руснакът буквално изтрещя, когато стана свидетел на фриволното поведение на Мис България и Мисис Русия спрямо победителя от Вип Брадър. Припомняме, че по време на афтърпартито на Биг Брадър Ол Старс, Джино щедро опипа Антония Петрова по цялото тяло и си позволи да я целува дори по шията. Факти, увековечени на снимковия материал от купона, пише вестник „Всеки ден“.

Антония Петрова

Антония Петрова отдавна не беше се изправяла пред гнева на Александър Бередин, но сглупи и стъпи накриво

Щом съзрял какви са ги вършили благоверната му и американеца зад гърба му, но пред очите на цялата страна, Бередин изригнал от ярост. Той моментално изпратил съобщение на Джино със заплахата, че ще го почупи от бой ако отново си позволи подобно своеволие с жена му.

„Ще те унищожа, копеленце такова! Внимавай и си отваряй очите!“, написал Бередин на Джино, след което порядъчно „нахранил“ и половинката си. „Ще те смачкам! Какво си мислиш, че правиш като се държиш сякаш си на повикване?! Ти жена ли си ми или какво“, яко насолил Бередин Антония Петрова, която онемяла от ужас.

Самата Антония е отлично запозната с избухливия нрав на мъжа си, който се кротна през последните няколко години. За разлика от времето, когато двамата бяха само гаджета и Бередин дори отвлече Антония Петрова посред бял ден с джипа си.

„Явно това, че е започнал скоростно да обеднява, е накарало Антония да се държи по-свободно и дори подигравателно към него, но е добре да не забравя за кого се е омъжила“, коментират из светските среди на столицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар