Мария Илиева не е първият избор на Атанас Колев

Мария Илиева не е първият избор на Атанас Колев
4.5 (90%) 2 votes

Атанас Колев отдавна е близък с Мария Илиева, но това сякаш се оказа следствие от разбитото му сърце. Младият рапър беше влюбен в друга, преди да разбере, че няма шанс в тази любов!

Атанас Колев имаше друга любов

Атанас Колев беше влюбен в Нелина Георгиева, но трябваше да се задоволи с Мария Илиева

Любовта, която за мнозина е шокираща, можеше изобщо да не съществува, ако Атанас Колев не бе получил коварен удар от истинската си любима жена. Връстничката му Нелина Георгиева е била тази, която Наско истински е харесвал и с която е желаел да заформи любовен романс след „Х Фактор“, но блондинката му е разбила сърцето, разкриват приятелите му.

Нелина Георгиева

Нелина Георгиева

„Сигурно помните, че двамата бяха неразделни по време на формата, но след неговия край всичко приключи. Наско се опита да установи контакт с нея, но изобщо не му вдигаше телефона, нито отговаряше на съобщенията му във Фейсбук. Накрая просто разбра, че не го иска и остана доста наранен.“ – споделя приятел на Атанас Колев.

Kliuki.bg припомня, че Наско и Нелина бяха сред най-големите звезди на „Х Фактор 2013“ и дори тогава се говореше, че имат връзка. Двамата бяха заснети да се целуват зад сцената, но след шоуто всеки се прибра в родния си край и някак нещата приключиха.

Според слуховете, от мъката на Атанас Колев се възползвала Мария Илиева, която също се запозна с младежа чрез „Х Фактор“. Макар да има 19 години в повече от рапъра, известната певица си била харесала доста младока и изчакала той да чукне пълнолетие, за да го прелъсти.

Самият Наско обаче изобщо не обръщал внимание на Мария, преди да узнае, че тя го харесва като мъж. Възрастовата разлика го карала да не гледа на певицата по този начин, а да желае младата Нелина Георгиева. Ситуацията обаче бързо се обърнала и само след година Атанас вече даже не се виждал с най-близката си в „Х Фактор“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар