Сара Джесика Паркър призна: Сторих нещо отвратително и цял живот ще си нося кръста

Сара Джесика Паркър призна: Сторих нещо отвратително и цял живот ще си нося кръста
5 (100%) 3 votes

Сара Джесика Паркър винаги ще съжалява само за едно нещо от своя живот, но то е съществено!

Сара Джесика Паркър, или просто Кари Брадшоу, призна големия си грях

Сара Джесика Паркър, или просто Кари Брадшоу, призна големия си грях

Актрисата, която нашумя из цял свят в ролята на Кари Брадшоу, призна големия си грях в живота. Той е свързан с изневяра към мъжа й Матю Бродерик. Двамата са женени от почти 19 години, но се оказва, че за това време Сара Джесика Паркър е била по-палава, отколкото е било нужно.

„Обожавам съпруга си, но сме имали и много тежки моменти. Не крия, че бяхме разделени преди години и използвам възможността да обявя, че той е прекрасен, виновна за раздялата бях само аз. Залитнах в грешния път, появи се друг мъж и Мат разбра. Беше бесен и го разбирам, защото постъпката ми беше отвратителна. Мисля, че никога няма да се отърва от тази вина и ще нося кръста си вечно.“ – споделя Сара Джесика Паркър.

Според медиите отвъд Океана, тя е имала предвид връзката си с Майкъл Дъглас, която преди време стана обществено достояние, но след това изведнъж бе потулена. Говори се, че Матю Бродерик е изиграл важна роля авантюрата на жена му с неговия колега да не придобие още по-големи мащаби и да бъде забравена бързо.

За разлика от Кари Брадшоу, Сара е почитателка на семейната идилия. Тя има брак от 1997 г. и макар да не е била винаги вярна на него, твърди, че Матю е любовта на живота й. Трите им деца са доказателство, че връзката им е била и все още е много силна.

Някои чуждестранни медии пък предполагат, че признанието на Сара Джесика Паркър е плод на силната мъка, която в момента изживява и която я е разчувствала. Екипът на Kliuki.bg припомня, че нейната добра приятелка и колежка Ким Катрал, изиграла Саманта Джоунс, наскоро обяви, че има рак и е много зле.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар