Нещо невероятно се случи с Азис в Турция! (Ще се върне ли въобще у нас?!)

Нещо невероятно се случи с Азис в Турция! (Ще се върне ли въобще у нас?!)
4.4 (88.57%) 7 votes

Кралят на поп-фолка Азис предизвика истинска сензация в Турция, след като реши да покори и сцената на южната ни съседка.

Певецът трупа успех след успех, а последният и може би най голям досега е участието му в светското предаване „Тук говорим за…“ на Месут Яр по канала CNN Turk. Азис е първата родна звезда, която се изявява по тази телевизия и получава цял час медийно внимание! Васко побърза да се похвали в социалните мрежи и коментира, че се чувства най-щастливият човек на света заради вниманието и оценката на труда му.

В интервюто си Азис не спести откровения като това, че у нас част от обществото не харесва творчеството му, най-вече, защото не го разбира. В многомилионна Турция обаче броят на тези, които не му симпатизират, е наистина нищожен. След участието си в известното предаване, певецът се радва на още повече фенове, които буквално са луди по него.

В последно време Васко се е установил в южната ни съседка, за да може по-лесно да менажира ангажиментите си, които растат лавинообразно. Нощните заведения в Истанбул и другите големи турски градове се надпреварват кой да примами костинбродския славей. На последното му участие в клуб в квартал Таксим желаещите да го видят и чуят се редили на опашка три часа преди началото на участието, за да могат да успеят да влязат.

Големият си удар на турската музикална сцена Азис направи с парчето си „Хабиби“, което само за месец и половина направи десет милиона гледания, а това си е истински рекорд!  Парчето се превърна в абсолютен хит у нас, а скоро след това завладя и турските класации и плейлистите на диджеите във всички клубове. Второто парче, което певецът лансира зад граница, е по-танцувално и е в дует с Ирина Флорин – „Само с теб“. То надали ще достигне успеха на „Хабиби“, но ще затвърди позициите на Азис.

Кралят на поп-фолка определено умее да създава истерия около себе си и да поддържа интереса жив. В профила си във фейсбук той не спира да публикува видеоклипове на фенове, които изпълняват „Хабиби“, както и снимки на други, татуирали си името на песента на всевъзможни места по тялото. На фотосите от участия се виждат препълнени зали и екзалтирани фенове, каквито явно са липсвали на Азис в последно време у нас.

Васил винаги е бил топ име в родния поп-фолк, но неговите амбиции отдавна се простират извън границите на страната. След като отслабна драстично и замени визията си с изцяло мъжкарска, Азис придоби самочувствието и необходимия облик, за да започне да завладява и чуждите пазари. Явно за дългите години на сцената е разбрал, че скандалът продава, но е до време. Талантът и умението да се въздейства чрез музиката е това, което не само привлича, но и задържа феновете.

12308237_1093459054011423_2571180509496690081_n

Азис по време на участието си в тв предаването

12308761_1093250340698961_2462623822522391009_n

Азис пред CNN Turk

12360193_1095374820486513_992752638798078700_n

Певецът вече е абониран за присъствие в пресата

Азис неведнъж е споделял желанието си да стане световноизвестен като своя идол Бионсе, на която подражаваше в периода, в който залагаше на провокацията. Днес певецът знае какво иска и как да го постигне, а резултатите са повече от впечатляващи.

Освен че вече е популярен в Турция, Кралят се чувства като у дома си в страната. Той дори е започнал да прихваща тънкости от местната кухня и не пропуска да се похвали със страхотните баници на тиган, които е сътворил. Скоро със сигурност ще се върне в България, защото има планиран ангажимент за Нова година в НДК, където ще пее и примата на родната естрада – Лили Иванова. След това Азис отново ще се върне в Турция, за да завладява все по-широка публика.

Фенове чакат да влязат на участие на Азис

Фенове чакат да влязат на участие на Азис

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Нещо невероятно се случи с Азис в Турция! (Ще се върне ли въобще у нас?!)”

  1. Катрин

    Дек. 19. 2015

    Чао. Успехи, върви и дръпни родата натам също. Там маанетата ги разбират.

Добавете коментар