Скандал! „Мис Плеймейт“ пак е нагласен, вижте коя ще е победителката

Скандал! „Мис Плеймейт“ пак е нагласен, вижте коя ще е победителката
4.6 (92%) 5 votes

И тазгодишният конкурс „Мис Плеймейт“ няма да мине без скандали и спекулации, а вече е ясно и името на гласената за победителка.

Ася не иска да пази връзката си в тайна

Ася не иска да пази връзката си в тайна

Това е Ася Капчикова, танцьорка, станала известна в последно време като новото гадже на рапъра Криско. Тези дни бяха обявени 12-те кандидатки за наградата на списание „Плейбой“. Фигурирането на Ася в списъка веднага породи съмнения, че Криско, който в последно време става все по-влиятелен, ще направи всичко възможно, за да стане любимата му победителка.

От години се говори, че конкурсът е нагласен и за да сложи лентата на полуголото си тяло, момичето трябва да притежава не само чар и сексапил, а и солиден финансов гръб, който е готов да наддава за цената на титлата. „Мис Плеймейт“ е толкова желана цел за много млади момичета, които поблазнени от успеха на Златките, Николета Лозанова, Ели Кучкова и Светлана Василева смятат, че ще си уредят живота, ако си уредят и първото място.

А тези мераци са добре дошли за организаторите, които не просто си гарантират медиен шум около конкурса, но и получават финансови облаги, за да коронясат конкретна красавица. Напълно възможно е тази година това да е именно Ася, която така да е омаяла рапъра, че да си е изпросила титлата, която ще ѝ донесе още слава, пише „Блиц“.

Ако се чудите с какво толкова му е завъртяла главата Капчикова, ще споменем славата ѝ, че е кръшна не само в танците, а и в леглото. Двамата с Криско имат бурна връзка, подчинена по-скоро на първичните инстинкти, отколкото на любовта. Именно това е и причината журиращият в „Х фактор“ да не желае да я обяви официално за своя половинка.

Криско не вижда Ася като жената на живота си, с която да остарее и да има деца. За него тя е просто забавление, а връзката им е безперспективна. Все пак, ако наистина е такава магьосница в леглото, нищо чудно рапърът да ѝ осигури титлата, за да може да се хвали, че спи с плеймейтка.

Говори се, че сумата, която трябва да се брои в замяна на титлата, е между 50 и 100 бона, но тя изглежда баснословна за нашите стандарти и като нищо ще бъде спазарена за по-малко. В надпреварата тази година се включва и участничка от „Мис София“, както и студентка по журналистика. Победителката на „Мис Плеймейт“ ще стане ясна през януари.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Скандал! „Мис Плеймейт“ пак е нагласен, вижте коя ще е победителката”

  1. Сашо

    Дек. 19. 2015

    Свободни съчининия преди конкурса. Факт неоспорим е, че конкурсите се плащат особено този Плеймейт… всички помнят Митьо Очите, как купи титлата на Николета Лозанова. Която и да е поне да е образовано и интелигентно момиче, а не само една гола, необразована, неграмотна и с каруцарски речник шаврантия , като Николета.

  2. Мими

    Дек. 19. 2015

    Олееее, горкия изобщо не е дрогиран Криско на тази снимка! Ужас!

Добавете коментар