Ани Владимирова преглътна гордостта си с горчивина

Ани Владимирова преглътна гордостта си с горчивина
5 (100%) 3 votes

Ани Владимирова реши да прости на Милен Суваджиев, което й костваше гордостта!

Ани Владимирова отново е с Милен

Ани Владимирова беше нещастна без младия Милен Суваджиев и затова му даде нов шанс за тяхната любов

В името на любовта хората правят много компромиси. Доказателство за тази теза е Ани Владимирова, която превъзмогна гаврата на любимия си, за да бъде с него. От известно време психоложката отново се виждала с Милен Суваджиев, който преди месеци я напусна заради друга, оказала се по-млада от нея.

Ани обаче била толкова влюбена в кинезитерапевта, че не се подвоумила да му прости забежката преди време. Роля изиграл и мотивът, с който Милен напусна Владимирова, а именно да има дете. Психоложката не се обидила чак толкова, когато останала без любимия мъж, понеже съзнавала, че той е само на 35 г. и иска да има поколение, каквото тя не може да му даде, научи Kliuki.bg.

След като обаче Суваджиев се разочаровал от новата си изгора, която не му дала истинско щастие, въпреки своята младост, той се върнал на колене при Ани Владимирова, искайки й прошка за всичко. Психоложката била силно наранена от случилото се, но все пак решила да направи компромис със самата себе си и да даде още един шанс на по-младия си възлюбен. Взимайки предвид факта, че той е направил компромис с възрастта й и нежеланието й за още деца, Ани счела за справедливо да даде нова възможност на Милен.

Причината Ани Владимирова да не иска да зачене от младия си приятел не е от здравно естество, макар че забременяването на такава възраст винаги е много опасно. Психоложката просто нямала желание отново да се подлага на мъченията от детските години на сина си. За мнозина това нейно становище по въпроса било доста егоистично, тъй като Милен Суваджиев още не е станал баща и ако тя го обича истински, би го дарила с най-голямото щастие.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар