Ужас: Кошмарно разкритие за Ирена Милянкова шокира всички! (ето каква тайна е криела)

Ужас: Кошмарно разкритие за Ирена Милянкова шокира всички! (ето каква тайна е криела)
3.3 (66.67%) 3 votes

Ирена Милянкова се оказа не такава, за каквато се представяше!

Мила, красива, кротка и ефирна – такава изглеждаше Ирена Милянкова в очите на всички, поне досега. Защото наяве излезе тайната, която екс съпругата на Росен Чолов – Чолата е крила упорито толкова години. Тайна, която ужаси близките й познатите й.

А именно, че Ирена Милянкова не се запознава с Росен Чолов като всички нормални двойки. Когато го вижда за първи път, тя е била едва на 14 години и заработва като предлага платени услуги на мъже. Именно така Чолата се отнася и към нея, като към момиче на повикване.

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова обслужвала Росен Чолов още, когато била на 14 години

Той намира Ирена Милянкова за подходяща съпруга, която да е основно покорна и да изпълнява безропотно всичките му изисквания. В замяна й обещава охолен живот и грижи. Не така обаче се развиват нещата.

„Когато се ожениха, Росен бързо й се насити в леглото. И тогава дойде страшното. Започна да я предлага на свои приятели, а след това на всевъзможни други клиенти. Изобщо не го интересуваше, че Ирена му е жена и майка на децата му. Вадеше пари от нея и редовно й осигуряваше клиентите“, разкриват източници, близки до разпадналото се вече семейство на Ирена Милянкова и Чолата.

Към момента припомняме, че бизнесменът е зад решетките, а красавицата е бременна от новия си приятел Никола Чолаков. Бременността й обаче не е от най-спокойните, защото Ирена Милянкова получавала заплахи от бившия си мъж.

„Той се опита да си я върне с добро като й пращаше писма, обаждаше й се. Но, когато видя, че номерът не минава и че Ирена вече го е изхвърлила категорично от живота си, обърна плочата и започна по стария начин – със заплахи и тормоз“, разказват източниците.

И пожелават на Ирена Милянкова единствено спокойствие, за да може да износи едно здраво бебе, с което да зарадва новия си любим.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ужас: Кошмарно разкритие за Ирена Милянкова шокира всички! (ето каква тайна е криела)”

  1. Eda

    Дек. 21. 2015

    ДОБРО МОМИЧЕ С ОБЪРКАНА СЪДБА. НО Е ЩАСТЛИВА С ПЕТТЕ СИ ДЕЦА.

Добавете коментар