Миша Бартън: Животът ми е скапан и за всичко виновен е „Ориндж Каунти“

Миша Бартън: Животът ми е скапан и за всичко виновен е „Ориндж Каунти“
4.3 (86.67%) 3 votes

Миша Бартън е една от онези звезди, които така и не се справиха с ранната слава!

Мариса Купър

Миша Бартън

Някогашната актриса Миша Бартън не е доволна от развоя на своя живот. Мечтата й за слава се е разбила с участието й в „Ориндж Каунти„, започнало преди 12 години. Тя твърди, че когато се е записала за кастинга на сериала, животът й е придобил рязък завой в негативна посока.

„Бях само на 17 г. и не разсъждавах трезво. Оказа се, че не съм била готова за толкова голяма слава. Но и не подозирах, че „Ориндж Каунти“ ще стане чак толкова популярен. Просто исках да започна отнякъде, а се оказа, че изведнъж съм звезда.“ – споделя 29-годишната Миша Бартън.

Тя е на мнение, че сериалът я е повлякъл надолу, понеже не е издържала на популярността, връхлетяла я още в тийнейджърска възраст. Именно така е започнал и проблемът й с пиенето, както и този с наркотичните вещества.

„Въпреки че не бях щастлива в „Ориндж Каунти“, аз не напуснах, а трябваше да спра участието си, защото постъпих в клиника, където ме изчистиха от всички вредни вещества, с които се бях натровила през годините. Мнозина ме упрекнаха тогава, че съм искала повече пари и затова съм си тръгнала, но това не е вярно.“ – разкрива още Миша Бартън.

В момента обаче актрисата също не е много щастлива, тъй като любовта й към киното някак се е изгубила по пътя й. Тя отдавна не се е снимала във филм и не изкарва прехраната си като актриса, а се издържа от своя бутик за дрехи в Лондон.

„Ориндж Каунти“ някак ме отказа от киното. Вече ме е страх да работя това, за да не ме сполетят пак същите проблеми. Някой ден се надявам да се завърна на екран, но още не съм готова.“ – казва още Миша Бартън.

Kliuki.bg припомня, че Миша влезе в образа на Мариса Купър – объркана тийнейджърка с лошо семейство. Тя беше част от „Ориндж Каунти“ в продължение на 3 сезона, но за последния сезон се наложи сценаристите да измислят смъртта на Мариса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар