Изби рибата: Гери-Никол хвърли бомбата с изповедта, която направи! (подробности)

Изби рибата: Гери-Никол хвърли бомбата с изповедта, която направи! (подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Гери-Никол успя да смае всички в последното си интервю!

Тя е може би най-младата музикална сензация у нас, която за кратко време успя да подлуди феновете и да се превърне в мечтата на много момчета на своята, а и доста по-голяма възраст.

Тя е Гери-Никол – откритието на миналия сезон на Х Фактор, която лично Криско прати на върха с парчето „Ела и си вземи“. Втората й песен обаче се оказа доста скандална и разбуни духовете с това дали е нормално едно 17-годишно момиче да танцува в оскъдно облекло пред очите на милиони зрители.

Гери-Никол

Гери-Никол била чисто, мило и невинно бебе. Не така обаче я възприемат повечето от феновете й

„Момиче като мен“ предизвика реакцията дори и на СЕМ, макар че в крайна сметка Гери-Никол спечели битката, а песента й продължава да се върти. Провокирана от всички тези скандали, Гери-Никол даде откровено интервю, в което разкри неочаквани неща. Като това, че реалният й образ няма нищо общо с този, който ни гледа от екрана.

„Винаги се притеснявам, преди да изляза на сцената. Имам пеперуди в стомаха си и дори ми треперят краката. Когато веднъж вече съм на сцената обаче, явно успявам да се променя тотално и звярът в мен излиза наяве. Но това е поведение пред публиката, това е работа. В живота съм съвсем друга“, разкрива хубавата Гери-Никол.

А това, с което удари в земята много кандидати да й станат гадже, бе изповедта, че тя съвсем не е пораснала. Напротив. „Аз съм едно мило, нежно и невинно бебе. Всеки ще го разбере, стига да има шанса да се докосне до истинския образ на Гери-Никол. За тази цел обаче трябва да бъде допуснат до него, а тези късметлии не са много“, без каквато и да било излишна скромност заяви младата певица.

Тя продължава да работи здраво и подшушна, че скоро може да очакваме нови изненади. А колкото до това дали е влюбена и има ли някой до себе си, Гери-Никол открито признава, че в момента единствената й любов е музиката и кариерата. Явно връстниците й ще има още да почакат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар