Иван Христов: Няма прошка за Вихра, съсипа детството на Ава!

Иван Христов: Няма прошка за Вихра, съсипа детството на Ава!
4.3 (86.67%) 3 votes

Иван Христов вече няма проблем да е с дъщеря си, но никога няма да забрави какво му причини бившата

Иван Христов изживява най-хубавите дни в живота си, но нищо не може да изличи спомена за кошмарния развод.

Продуцентът на Фермата – половинката на Андрей, има всичко, за което някога е мечтал. Той може да се похвали с прекрасна любима, здрави и щастливи деца, приятел за цял живот и повече от благодарна работа. Иван Христов дори се радва на материално благополучие. Приказката, че богатите също плачат обаче, е писана за такива като него, забеляза kliuki.bg.

Човек и да има всичко от най-важното пак не може да заличи някои кошмари от миналото. Иван Христов например никога няма да забрави ужасния си развод. Макар и той да беше човекът, който изживя Голяма любов и той да си тръгна, бившата му го накара да плати висока цена.

Не, той не преживява голямата издръжка, а това, че доста месеци не успяваше да види Ава и да й бъде пълноценен родител. В „Търси се” той сподели огорчението си как е трябвало да умолява директорката на детската градина, за да се среща с детето си.ivan hristov irina

Съдът постановил, че има право да вижда дъщеря си, но Вихра правела чудеса, за да им пречи. Пращала му призовки, заплашвала директорката със сигнали до инспектората, за да бъде уволнена, изнудвала го! Продуцентът сподели, че никога няма да й прости за това, че съсипала детето в стремеж да го уязви!

Днес бил много щастлив с майката на сина си. Дори Ава няма проблем да се радва на малкото си братче. Момиченцето беше една от изненадите на водещия. Преждевременно порасналото дете каза, че няма проблем с това, че мама и тате са разделени. Въпреки крехката си възраст, сладураната сподели, че най-важното за нея е родителите й да са щастливи.

Виж още какво сподели Иван Христов във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Иван Христов: Няма прошка за Вихра, съсипа детството на Ава!”

 1. anonimen

  Дек. 21. 2015

  Този може да има всичко , както и това, че има психични проблеми. не спря да се излага, да рови, на търси вина в съпругата си, да я очерня и оплюва, да и приписва какви ли грозни неща. Не може хем да си прелюбодееца, хем да искаш от една жена да преглътне от РАЗ всичко това , което и причиняваш на нея и собственото си дете и да бъде съвсем либерална в решението ти. Това не е човечно, не е грамотно, най-малкото мъжкарско поведение. Този човек е с промит мозък и страшно много манипулативната му сегашна спътница в живота има най-голямата заслуга за това. Един мъж , истински културен, умен и възпитан не би се държал по подобен начин в публичното пространство. Простотия примесена с болестно състояние! До кога ще рови, плюе и отмъщава и защо точно ТОЙ? Психар!

 2. Венци

  Дек. 22. 2015

  Иван отново се изложи пред цяла България с това грозно злословене срещу Вихра. Жената се мъчи да го забрави, нищо не коментира, но не, той трябва да рови и рови в тази рана за лично удовлетворение. И като я плюе, дали пък и той не съсипва детството на Ава?
  Разводът не е цветя и рози за никого, дори и за децата. Травмата, която той е нанесъл на дъщеря си, като си е намерил нова жена не я коментира изобщо, това е неговото неприкосновено право на любов, нали? Противен, противен човек, друго мнение имах за него.
  Ирина също му припява с много пошли подмятания, че бил „откупил“ дъщеря си.
  Всичко е толкова режисирано, толкова прозрачно. Не подценявайте интелигентния български зрител с тези манипулативни истории, Иване, жалки сте.

 3. сте

  Дек. 22. 2015

  Има и такива майсторки,които могат да накарат един мъж да изглежда луноход.Браво ,Иринке,страшна си!АИванчо-жалък.

Добавете коментар