Свърши се: Ники Кънчев получи смъртоносен удар преди Коледа! (още подробности)

Свърши се: Ники Кънчев получи смъртоносен удар преди Коледа! (още подробности)
3.5 (70%) 2 votes

Ники Кънчев не знае къде да се дене от притеснение и страх!

Всяко нещо си има начало, но и край. И този край настъпи за Ники Кънчев, за когото сезоните на Биг Брадър вече остават история. От идната година водещият ще трябва да излезе в принудителна пенсия, хвърлиха бомбата служители на Нова телевизия.

Причината са зачестилите гафове на мистър Стани богат, който наред с многобройните си лапсуси и изречени глупости в ефир, успял жестоко да вбеси продуцентите на Биг Брадър Ол Старс в деня на финала.

Ники Кънчев

Ники Кънчев беше дотук с Биг Брадър, водещият е в шок

Тогава Ники Кънчев се изпусна и разкри пред зрителите, че Десислава води битката с много повече гласове от Ваня Джаферович. Съобщаването на резултатите обаче накара зрителите да спрат да изпращат съобщения и да гласуват, защото не виждаха смисъл. А така предаването изгуби сигурни пари – заради гафа на Ники Кънчев.

„Ники направи голяма глупост, продуцентите бяха вбесени не на шега и нищо чудно догодина да си потърсят друг водещ, освен ако не дадат мястото на самата Алекс Сърчаджиева. Тя е млада, енергична, ведра и умее да води предаването далеч по-добре от застаряващия Ники Кънчев. Да е доволен той, че взе цели 300 000 лева за тези четири месеца, защото това ще са му последните“, коментират източници от кухнята на телевизията.

След сериозен разговор с шефовете си, Ники Кънчев напуснал кабинета им бял като платно, издават очевидци. Той не искал да говори с никого и изхвърчал от сградата като подгонен от бясно куче.

Припомняме, че заради близо десетте години работа на водещ на Биг Брадър, Вип Брадър и Биг Брадър Ол Старс, Ники Кънчев успя наистина да стане милионер. Той си купи огромен апартамент още преди години, а всяка есен доволно потриваше ръце, предвкусвайки как ще набъбне банковата му сметка.

Уви, заради множеството си грешки и издънки в ефир, които стават все по-чести с всеки сезон, Ники Кънчев ще бъде изпратен в пенсия с прощално тържество, обясняват запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар