Ивелин Попов осъзнава жертвите на Елена Паришева, не спира да се подиграва с нея!

Ивелин Попов осъзнава жертвите на Елена Паришева, не спира да се подиграва с нея!
5 (100%) 3 votes

Ивелин Попов разиграва като панаирджийска мечка някогашната хитова пайнерка

Ивелин Попов е стъпил здраво на врата на някогашната звезда от „Пайнер”, забеляза kliuki.bg.

Елена Паришева плати прекалено голяма цена, за да има семейство. Певицата не просто заряза наникъде успешната си кариера и замина в чужбина. Тя се превърна в отчаяна съпруга…без де е съпруга.ivelin-popov-i-elena-parisheva-

Ивелин Попов призна в интервю за bTV, че майката на сина му е направила за него това, което други нейни колежки не са направили за мъжете си. Той не е сляп и добре помни хилядите почитатели, ангажиментите и финансовата независимост на жена си.

Елена Паришева обаче избра да даде живот, вместо да обикаля по клубовете с намерение за вечна кариера. Сладураната с характерното „р” слезе от сцената преждевременно и по всяка вероятност няма да се върне на нея. Като майка постъпи правилно, но струваше ли си жертвата й като жена?!

Ивелин Попов я заведе в Турция и Русия, създаде им собствен бизнес в София, но все още се ослушва и бави безкрайно дълго най-красивата мечта на Елена. Паришева съвсем скоро ще му роди момиченце. Хубавата новина обаче за пореден път отлага дълго планираната им сватба.

Ивелин Попов твърди, че двамата отдавна се подготвят за този незабравим ден. Сега обаче щели да изчакат да се роди дъщеря им, да проходи, 2016-та била високосна година…Така че, Паришева трябва да си натиска парцалите до 2017-та!

На футболиста историята с отлагането му се струва много забавна. На певицата сега може да не й е много весело, но няма да е първата, която ще изкара през носа мъжа си, дебелашките шегички!

Мария също почака Християн Гущеров и дори си остана в къщи. След това обаче добре го „осурвака” – и сватба за чудо и приказ й вдигна, и кариерата й подплати с безбожно скъпи проекти!

Ивелин Попов сега си позволява да намеква, че в дома му той дирижира парада, но не знае какво го очаква „като мине високосната година”!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар