Шок! Признанието на Кубрат свари Андреа неподготвена! (защо е мълчал толкова дълго – подробности)

Шок! Признанието на Кубрат свари Андреа неподготвена! (защо е мълчал толкова дълго – подробности)
3.7 (73.33%) 3 votes

Кубрат Пулев най-сетне разкри на Андреа нещо, което трябваше да каже много по-рано!

Шампионът Кубрат Пулев направи нещо наистина неочаквано. Нещо, което трябваше да стори години по-рано, но кой знае защо премълчаваше досега. Признанието му дойде като гръм за Андреа и вече не е ясно как ще се развият отношенията помежду им оттук нататък.

Оказа се, че сега, когато певицата реши да напъне Кобрата за брак, боксьорът даде на заден. Да, близки до блондинката разказаха, че от извистно време насам тя говорила упорито на Кубрат за така очакваната от всички сватба.

Андреа

Андреа започна да натиска Кубрат Пулев за сватба, но той се оказа неподготвен. А може би е осъзнал, че не иска да се жени за нея?!…

„Андреа най-после се реши и осъзна, че кариерата не е всичко. Дали заради коледните празници, или заради възрастта, но тя вече е съвсем готова за семейство, а защо не и за дете. Колебанието на Кобрата обаче я свари неподготвена“, разкриват източниците.

Ударът за Андреа дошъл преди броени дни, когато след поредния разговор за сватба, Кубрат Пулев й предложил да изчакат. Той не бил готов да се обвърже с брак, поне не в близко бъдеще. Обяснението му било, че иска да се съсредоточи върху спорта и да постигне още успехи в кариерата си, преди да се отдаде на семейния живот.

„Каза й, че двамата така или иначе са заедно от години и един подпис не променя нищо. Опита се да не я засегне, но не се получи“, разкриват близки до Андреа и Кубрат.

Защото истината е, че преди да говори с Андреа, Кобрата споделил с брат си Тервел Пулев, който не скрил задоволството си. Припомняме, че Тервел никога не е харесвал особено Андреа, защото вярвал, че до брат му трябва да има една по-сериозна и улегнала жена.

Това в крайна сметка се оказва и реалната причина Кубрат да не бърза с брака. Той уважавал професията и амбициите на половинката си, но не можел да си представи, че след като вече имат дете и семейство, Андреа ще продължи да обикаля по кръчмите и да подпява на пияни простаци.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок! Признанието на Кубрат свари Андреа неподготвена! (защо е мълчал толкова дълго – подробности)”

  1. Дичо

    Дек. 21. 2015

    Кобра, ти си свястно, амбициозно и талантливо момче! Търси си подходяща жена за майка на твоите деца.Остави тази кючекиня, курветина без грам достойнство и образование, защото ще ти срине както имиджа, така и кариерата. Както направиха много други и в частност нейната приятелка с Божинов. Хората са казали, кажи ми кои са ти приятелите , за да ти кажа кой си ти. Леко и тактично излез от ситуацията брат и беж да те няма от този травестит. хем дърта, хем бездарна, хем на нищо не прилича. само те излага до себе си и ти срива всичко постигнато, обезценява го!

Добавете коментар