Шок! Ива Екимова и Петрозар се разделили заради Лили Иванова

Шок! Ива Екимова и Петрозар се разделили заради Лили Иванова
5 (100%) 2 votes

Стана ясна истинската причина за раздялата между ПР-ката Ива Екимова и нейния доскорошен приятел Петрозар.

Ива Екомова бе зарязана от доскорошния си приятел

Ива Екомова бе зарязана от доскорошния си приятел

Ива Екимова и Петрозар са се разделили не заради трудности в съжителството, а заради друга жена! Вдовицата на Дими е била зарязана заради дама на име Лили Иванова. Приятелката на бизнесмена носи името на примата на родната естрада и е руса като нея и Ива, също и не по-малко красива.

Петрозар не желае по никакъв начин да коментира новата си връзка, която е започнал съвсем скоро след раздялата си с Екимова. Но явно днес той се чувства щастлив, защото друга причина да напусне Ива е бил фактът, че се е чувствал недооценен и не достатъчно обичан, пише blife.

Погълната в работата си и в самочувствието си, пиарката е започнала да приема човека до себе си като даденост и е оценила какво е загубила чак след като е видяла Петро в обятията на Лили. Самата Ива си призна този детайл от връзката им и не скри вината си в интервю за „Папараци“ скоро след раздялата.

Днес блондинката ближе любовните си рани сама, а Петрозар лекува нараненото си самочувствие при нова блондинка. Раздялата е още по-трудна за преживяване, като се има предвид фактът, че Ива Екимова и Петрозар бяха сгодени, а тя имаше ясни планове как ще създаде семейство и поколение с него.

Наранената, но и изгаряна от вина Ива разтръби навсякъде, че е поискала от своя любим време, за да помисли дали има бъдеще връзката им. Днес истината за тяхната раздяла излезе наяве, а на Екимова не ѝ остава друго, освен да си скубе косите от яд, че е изпуснала такава голяма любов, улисана в работа.

Повече информация за новата жена до Петрозар липсва, защото след връзката си в Ива той си е взел поука, че личният живот си е личен и не бива да става обществено достояние. Остава ни да изчакаме да видим дали с Лили Иванова ще изградят сериозна връзка или Ива Екимова и Петрозар ще се съберат отново.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар