Бориса Тютюнджиева остава вярна на Андрей, въпреки раздялата им

Бориса Тютюнджиева остава вярна на Андрей, въпреки раздялата им
5 (100%) 3 votes

Тяхната любов се оказа провал, но Бориса Тютюнджиева запазва доброто си отношение и лоялността си към Андрей Арнаудов!

Бориса Тютюнджиева няма да измени на Андрей

Бориса Тютюнджиева есе още е лоялна към Андрей Арнаудов, въпреки че двамата вече не са любовна двойка

Една от най-известните любовни връзки у нас се разпадна, но и двамата са останали без лоши чувства един към друг. Бориса Тютюнджиева все още е много лоялна към Андрей Арнаудов, поне що се отнася до професионалните неща. Красавицата е отказала покана както за „ВИП Брадър“, така и за „Биг Брадър Ол Старс“, научи Kliuki.bg.

Бо счела за неуместно да участва в предаване и телевизия, които са най-голямата конкуренция на бившия й приятел. Затова отклонила предложението, въпреки че един подобен хонорар щял да й дойде повече от добре.

Бориса и Андрей започнаха своя романс преди година и половина, когато взеха съвместно участие в „Къртицата 2“. Тя беше състезател, а той водещ и съпродуцент. Любовта им трая около година, преди да осъзнаят, че нямат бъдеще.

Причините, довели до раздялата, все още се обсъждат. Като главна такава мнозина посочват разликата от около 10 години между двамата, понеже Бориса Тютюнджиева още била на вълна купонясване, а Андрей искал по-спокоен живот и семейство.

Според познатите им, двамата все още били в отлични взаимоотношения и дори Арнаудов нямал против да помогне на бившата си с още някое нейно участие в негово предаване.  От своя страна Бо отказвала всякакви предложения, идващи от различна от Би Ти Ви телевизия, смятайки че така е редно.

„Андрю я обичаше, може би още я обича, но момиче като нея не може да бъде майката на децата му, не и точно сега. Бо е още толкова млада, излиза навън почти всяка вечер. Андрю също е купонджия, но вече само това не му е достатъчно. Той се нуждае най-после от деца, жена и като цяло семейство.“ – счита приятел на Андрей Арнаудов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бориса Тютюнджиева остава вярна на Андрей, въпреки раздялата им”

  1. anonimen

    Дек. 21. 2015

    Едва ли това е причината. Тя можеше да му роди , като повечето Плеймейтки, които се кълняха във вечна и изпепеляваща обич ( само на думи)и развяваха чаршафите си из нета, след раждането на дете си плюха на петите по стария занаят. Златотърсачки, търсещи баламурници да си устроят живота в столицата и сред УЖ „елита“ Трудно се оставя старият занаят, той е до гроб. А, тя си е софиянка и не и нищо не и липсва. защо да се обрича живота с дете от неподходящ мъж предварително знаейки, че няма с него бъдеще , като семейство. каквото можа взе от тук нататък ще си търси подходящ за нея партньор.

Добавете коментар