Сензация: Ваня Червенкова се уреди с младо гадже! (Виж го тук)

Сензация: Ваня Червенкова се уреди с младо гадже! (Виж го тук)
5 (100%) 3 votes

Ваня Червенкова получи страхотен подарък за Коледа

Ваня Червенкова сбъдна мечтата си преди светлия празник. Бизнес дамата си хвана младо гадже и вече има до себе си мечтаното мъжко рамо. Желязната лейди дори го е запознала и с дъщеря си Никол. Четиримата били заедно на премиерата на филма „Междузвездни войни”. Никол била в компанията на своя приятел, а бизнесменката със Станимир Спиров, както е името на нейния нов приятел, пише Всеки ден.

Станимир е върл фен на популярната сага. Той дори си е направил серия от снимки с джадайски меч, а Ваня е аплодирала момчешкото му увлечение.Станимир е на 41 години, а Ваня Червенкова е на 48. Сега е модерно успели зрели дами да си хващат по-млади гаджета, дори да правят с тях семейства. Вероятно разликата във възрастта при тях не е от значение, още повече че си личи, че двамата наистина се обичат. Двойката се снима в социалната мрежа с малко кученце, като под фотото брадърката написа, че то се казва Ерос.vaneto

Вероятно сладкият мъник е подарък от любимия й, който по този начин показва доста красноречиво чувствата си към бизнес дамата. Под щастливото фото коментарите не закъсняха. Те бяха в дух, че двамата влюбени са не само много сладки, ами това е и изненадващ, и страхотен подарък за Ваня, която като беше в Къщата си призна, че е много самотна и копнее за обич.

Ваня Червенкова с гаджето си Станимир

Ваня Червенкова с гаджето си Станимир

И дядо Коледа решил да й изпълни желанието. Дори и най-близките й обаче са изненадани от това, защото не са допускали, че между нея и Станимир отношенията са толкова сериозни и взаимни.

Станимир Спиров е бил гост и на частното парти у Ваня Червенкова. Тя и нейния нов приятел, лорд Евгени Минчев не пожелаха да отидат на афтърпартито, организирано от Големия брат. Те си спретнаха отделен купон в дома на бизнесменката, като сред специалните гости бе и новото й гадже. А Ваня Червенкова била на седмото небе от щастие, защото сбъднала коледната си приказка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар