Чад Майкъл Мъри направи болезнено разкритие

Чад Майкъл Мъри направи болезнено разкритие
5 (100%) 2 votes

Чад Майкъл Мъри най-после проговори за драмата около напускането на „Трий Хил“

Чад Майкъл Мъри с разкритие

Чад Майкъл Мъри най-после проговори за „Трий Хил“, но истината не е от най-приятните

Един от любимците на младите дами в САЩ разкри истината за това, което вълнуваше огромна част от фенките му. Чад Майкъл Мъри най-после изплю камъчето и сподели защо е изхвърчал от хита „Трий Хил„.

„Държа да се знае, че на практика аз не напуснах сериала, а бях уволнен. Хилари искаше увеличение на хонорара, което смути продуцентите. Стана голям скандал и тя реши да напусне. Тогава се взе решението и аз да си тръгна, защото сюжетната линия не позволяваше героят ми да остане в сериала, при положение че жената, от която има дете, я няма. Беше ми предложено да се появявам от време на време, както и стана. Не тая лоши чувства към никого в продукцията, но и до днес смятам, че в онзи миг продуцентите видяха удобен момент да спестят пари.“ – казва Чад Майкъл Мъри.

Разкритието му не изненадва може би никого, тъй като отдавна се твърдеше, че между него и екипа в „Трий Хил“ има някакъв конфликт. Факт е обаче, че за разлика от Хилари Бъртън, Чад продължи да се появявя епизодично, което говори, че той не е бил сърдит за случилото се.

Kliuki.bg припомня, че Чад Майкъл Мъри стана популярен именно чрез този младежки сериал, снимал се между 2003 и 2012 г. Той обаче не беше част от последните 3 сезона, макар че заедно с Хилари Бъртън изпълняваха едни от главните роли в сериала. Чад играеше Лукас Скот – талантлив баскетболист и писател, докато Хилари се беше превъплътила в Пейтън Сойър, с която Люк имаше любовна връзка.

Чад нашумя в САЩ като любимец на нежната половина от населението. Бракът му с колежката му от „Трий Хил“ София Буш му донесе допълнително слава, въпреки че двамата се разведоха само година по-късно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар