Чудо: Светлана Василева отпразнува ЧРД с брадърите, отсвири кифлите! (много снимки + разкрития)

Чудо: Светлана Василева отпразнува ЧРД с брадърите, отсвири кифлите! (много снимки + разкрития)
5 (100%) 3 votes

Светлана Василева навърши 28 години в компанията на новите си приятели от Вип Брадър!

Невероятно, но факт! Плеймейтката Светлана Василева действително е претърпяла пълна метаморфоза. При това не във физически, а в духовен план. След като започна упорито да се ограмотява и да чете книги, блондинката направи и нещо напълно неочаквано навръх рождения си ден.

Светлана Василева

Събраха се отново – брадърите първи поздравиха Светлана Василева за рождения ден

Светлето отсвири кифлите, които я обграждаха преди години и предпочете да отбележи празника си с новите приятели от Вип Брадър. Купонът за рождения й ден приличаше досущ на афтърпарти след шоуто като освен любимците й Катя и Здравко от Ритон, около масата се събраха Ернестина Шинова, Джино Бианкалана, Моника Валериева, Деян Топалски и Радо Тушев, видя Kliuki.bg.

Странно защо приятелката на Деян Топалски – Гергана Капзамалова не присъстваше на партито (както и по време на първото събиране на брадърите след формата), но засега ще изчакаме с изводите дали двамата са още заедно, или не.

Рожденичката Светлана Василева беше много красива в розовата си ефирна рокля и грееше от щастие. Явно не само заради подаръците, които получи, а и заради възможността да общува с тези доста по-различни от „обичайните заподозрени“ хора.

Хубавото Светле с Джино Бианкалана

Хубавото Светле с Джино Бианкалана

Е, няма начин тортата да не напомня за Къщата на Биг Брадър

Е, няма начин тортата да не напомня за Къщата на Биг Брадър

Дали Светлето все пак е предвидила друг купон, на който да се развихри със старите си дружки, или ще предпочете да си отдъхва с нова книга в ръка, това само тя си знае. Но пък и ние ще разберем, ако реши да ни подшушне нещичко.

Докато тримцата си правят селфи, Катя от Ритон усърдно ги снима "отзад"

Докато тримцата си правят селфи, Катя от Ритон усърдно ги снима „отзад“

Рожден ден с верни приятели - какво повече да иска човек?!

Рожден ден с верни приятели – какво повече да иска човек?!

Фактът обаче е един и той е, че Светлана Василева определено продължи отношенията си с хората от Къщата, въпреки че първоначално всички смятаха, че щом излязат от шоуто, брадърите няма да се погледнат повече.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар