Ваня Червенкова: Получих нов удар в сърцето! (Горчивата истина за поредното предателство)

Ваня Червенкова: Получих нов удар в сърцето! (Горчивата истина за поредното предателство)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова преживя ново предизвикателство за силния й дух преди празниците

Ваня Червенкова и тези светли празници се ще утеши с щастието на дъщеря си и компанията на верни приятели, научи kliuki.bg.

Въпреки съмненията, че най-накрая се радва на споделена любов и то – в прегръдките на по-млад мъж, всичко се оказа заблуда. Борбената дама може да се поздрави с просперитет в бизнеса и пъна къща приятели, но няма късмет в търсенето на този, който да я направи щастлива.

Тази година реалити-звездата направи две тежки признания. Оказа се, че нея куршуми не могат да я сломят, но Големият брат й разказал играта преди две години. Укротена и балансирана тя отново влезе в Къщата, за да получи реванш. От там обаче излезе спечелила симпатии и със заслужени комплименти за подобрения й значително външен вид.

Навън обаче я чакаше изненада. Наред с щастливо влюбената й дъщеря и приятелите, на прага я посрещна поредното предателство. Ваня Червенкова смело призна огорчение си в социалните мрежи: „Нямам нов мъж, нито ще имам…поне скоро!!!За съжаление … Приятелите и предателите остават в живота ми. Очевидно с Брут… те не свършват.Нямам нов мъж, няма ги и някои от приятелите… но без тях светът не свършва!!!Остава само болката от забитият нож в сърцето, право в сърцето!Поне не беше в гърба, както един убиец го направи преди 11 години…“
vania-chervenkova-
Кой е бил неверникът и как точно е провокирал поредното огорчение – бизнесдамата не разкрива. Напразна обаче остана надеждата й поне на този етап от живота си да се радва на пълноценно семейство.

Ваня Червенкова не може да се пребори с вината към дъщеря си, че е израснала без присъствието на баща в живота си. Тя обаче няма сериозно основание да се съмнява, че това ще се отрази на бъдещето на единственото й дете.

Никол не е изглеждала толкова щастлива никога! Момичето се радва на успехи не само в работата. За разлика от майка си обаче има вниманието и любовта на мъж, който не крие силата на чувствата си. Като нищо скоро ще я видим официално задомена.

Сватбата на дъщеря й може да „отвърже късмета” на Ваня Червенкова – вместо да гледа внуци, току виж ни сюрпризирала с някой вълнуващ романс!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар