Здравко от Ритон не вярва на очите си: „Баба Кица“ му разказа играта! (снимки + подробности)

Здравко от Ритон не вярва на очите си: „Баба Кица“ му разказа играта! (снимки + подробности)
4.3 (86.67%) 6 votes

Докато Катя и Здравко от Ритон продължават да твърдят, че няма прошка за Кичка Бодурова, тя живот си живее!

„Баба Кица“, „Кукумицин“ и каквито и други определения да хвърли Здравко от Ритон по Кичка Бодурова, певицата му разказа играта. След като за пореден път популярният дует заяви, че за Кичка прошка няма, оказа се, че тя и не моли за такава.

Точно обратното – естрадната легенда просто махна с ръка и заяви, че за нея Ритон не са никакви звезди и дори не е запозната с творчеството им. Думи, които удариха като гръм по егото на колегите й, пише Слава.бг.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова грее от щастие в Америка, за ужас на враговете й

За капак, честолюбието им бе наранено и от факта, че откакто се е върнала в Америка, Кичка Бодурова живот си живее. Тя напълно забрави ада, през който мина в Къщата на Вип Брадър и за това помогна любовта на близките й хора – щерката Кристи-Жаклин и съпруга Крис Зарпас.

За близо месец, певицата изживя истинска приказка на вълшебния Бахамски остров Принцес кийс, където я заведе половинката й, за да я изненада. Кичка Бодурова постна няколко снимки от топлия рай и даде на феновете си да разберат, че е истински щастлива, глезена и обичана жена.

Баба Кица, ама на Бахамите с любимия мъж

Баба Кица, ама на Бахамите с любимия мъж

В България е студ, на Бахамите жега - кой как се уредил

В България е студ, на Бахамите жега – кой как се уредил

„Всичко лошо е зад гърба ми. Всички дребнавости и заядливи хора не са около мен, а това се усеща дори във въздуха. Пожелавам на всички ви да посрещнете едни весели, здрави и мирни празници, а годината ви да бъде прекрасна. Моята определено ще е такава, щом семейството ми е до мен“, сияе Кичка Бодурова.

Че и френско шампанско на всичко отгоре - какво повече да иска човек

Че и френско шампанско на всичко отгоре – какво повече да иска човек

И въпреки че дори тези й думи се въприеха като нападка към дует Ритон от почитателите им, истината е видна за всички – дай Боже повече „баби“ като „Баба Кица“ да изглеждат и да бъдат така обградени с обич и красота като нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар