Бомба: Истината за Евгени Минчев и Боби е друга!

Бомба: Истината за Евгени Минчев и Боби е друга!
5 (100%) 3 votes

Евгени Минчев е искал нещо много повече от Борислав Атанасов!

Евгени Минчев е пожелал Борислав и за...

Евгени Минчев е искал Боби не само на снимка

Скандалните взаимоотношения между Евгени Минчев и Боби имат малко по-различна развръзка от тази, която двамата обявиха в ефира на Нова ТВ. Всъщност лордът не е поискал само снимки, за да лансира фитнес маниака в обществените среди, а нещо много повече, научи Kliuki.bg.

Първоначално Евгени пожелал да си легне с Борислав, но младежът му отказал категорично. Тогава, като компромисен вариант, Минчев поискал неприлични снимки от Боби и той се съгласил. Това била границата, до която младият бизнесмен можел да стигне в името на славата и той го заяви няколко пъти по телевизията.

Борислав Атанасов бе осъден много сурово от всички, когато сподели в ефир, че е пращал снимки на лорда. Тогава постъпката му бе възприета от хората като крайно недостойна, но се оказва, че плейбоят все пак е спазил някакви свои задръжки и за едната реклама не се е продал и физически.

По принцип Евгени Минчев имал практиката да иска по-специални услуги от господа, които го търсят за реклама. Особено от такива, които не си плащали, а разчитали само на чара си. Такъв е случаят и с Борислав Атанасов, който не дал пукната пара на лорда, но очаквал да бъде лансиран сред ВИП средите.

Историята с Евгени Минчев повлия много лошо на целия имидж на Боби. Мнозина се усъмниха в неговата мъжественост, която непрестанно изтъква. Критиците му дори заподозряха, че той си е легнал с Евгени, а не просто му е пратил снимки. Това обаче всъщност се оказва невярно. Границата, макар и доста широка, се състои именно в пращането на натурални фотоси от страна на Атанасов.

„И да не е спал с Евгени Минчев, пак не е достоен човек, защото тези снимки не са пратени с развлекателна цел, а за да търсят услуга. Жалко за Боби.“ – пише един от зрителите на „Биг Брадър Ол Старс“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар