Колега на Слави разкри сензационно: Тази е фурия, стопява му лагерите като никоя друга! (снимки)

Колега на Слави разкри сензационно: Тази е фурия, стопява му лагерите като никоя друга! (снимки)
5 (100%) 1 vote

Кадър на телевизията разкри неочаквани подробности за аферата на Слави Трифонов и певицата!

Слави Трифонов хич не седи мирен, дори сега, когато уж няма официална приятелка. След раздялата с Мартина Огнянова, която наскоро роди първото си дете от боксьора Коко Колев, Дългия сякаш забрави за жените и се отдаде на работата.

Така поне изглежда привидно, защото се оказа, че шоуменът си остава страшен палавник. Макар че догодина ще чукне 50 години, Слави Трифонов бил здрав и як като бик и не прощавал на по-засуканите мадами, разкри източник, работещ в Би Ти Ви.

Слави Трифонов

Слави Трифонов бил омагьосан от таланта на Лейди Би – онзи талант, де…

Нещо повече – той се изпусна за името на най-добрата любовница на Слави Трифонов и няма да повярвате, но това е певицата Лейди Би, съобщава сензационно вестник „Всеки ден“.

Слави Трифонов и Лейди Би никога не са били гаджета и помежду им е нямало нищо ангажиращо и по-сериозно от креватна гимнастика. Но затова пък каква гимнастика само…

„Доколкото сме осведомени и не само аз, Слави никога е нямал такава палавница в леглото си. Нито Маги Ангелова, нито Алекс Раева, нито Мартина Огнянова, нито никоя друга не могат да се опрат на даденостите на Лейди Би. Това парче направо му стопяваше лагерите. Но никой от двамата не се влюби в другия и може би беше за добро“, разказва източникът пред столичния ежедневник.

Певицата отново плени Дългия

Певицата отново плени Дългия

Бойка и Слави не са били гаджета, но любовници да и то какви...

Бойка и Слави не са били гаджета, но любовници да и то какви…

Неочакваната истина обаче е, че старите отношения между Слави и Лейди Би, които датирали от преди десетина години, са започнали да се затоплят към днешна дата. Припомняме, че наскоро певицата напомни за себе си като гостува в „Шоуто на Слави“, след което Дългия й пратил многозначителен смс.

„Бойка се беше разхвърляла в шоуто, а Слави я подкачи, че времето минава, а тя си остава същата тигрица. Нищо чудно след това да са си припомнили старите времена“, подсмихва се източникът.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар