Взрив: Вихра Петрова избухна, както никога! (разкри кошмарна истина след обвиненията на Иван)

Взрив: Вихра Петрова избухна, както никога! (разкри кошмарна истина след обвиненията на Иван)
4.8 (95%) 4 votes

Вихра Петрова не можа да понесе, че и след толкова години Иван Христов продължава да бълва злоба срещу нея!

Бившата съпруга на Иван ХристовВихра Петрова днес с право може да се нарече „отчаяна съпруга“. Защото само няколко дни преди най-прекрасните и мирни християнски празници, тя трябваше да чуе с ушите си как бащата на дъщеря й Ава бълва злоба по неин адрес в ефир.

Припомняме, че продуцентът беше гост в „Търси се“ този уикенд и без да му мигне окото, направи на пет стотинки Вихра Петрова. Опосумът (както го наричат от години, заедно с партньора му Андрей Арнаудов), разказа каква лоша майка била Вихра, задето не позволявала на детето си да общува с родния си баща и го използвала като щит по време на адския развод.

Вихра Петрова

Вихра Петрова не може да повярва на това, което чу от устата на бившия си и то в ефир

„Вихра е смазана. Този път Иван постъпи наистина брутално, защото ако преди четири години Ава беше малка и не разбираше нищо, сега е вече голямо момиче. Не осъзнава ли той, че с думите си прави същото, за което обвинява Вихра – настройва детето. Как се чувства то, когато чува подобни неща за майка си?! Каквато и да е Вихра, колкото и на Иван да не му се иска, за Ава нейната майка ще бъде свята винаги“, разкриват близки до Вихра Петрова.

Чула обвиненията и нападките срещу нея, брюнетката избухнала в сълзи и изригнала така, както никога досега – дори и по време на самия развод.

„Какво искат от мен тези хора, да ме довършат ли?! Значи Иван е правият – той, който ми поднесе новината, че зарязва семейството си заради друга жена и дори не направи опит да заздравим отношенията си. Какво да кажа на детето, когато питаше къде е тате?! Защото сега Ава е голяма, но тогава беше едно пораснало бебе, не можеше да разбере нещата. Но лесно е така – ти рушиш семейството си, а след това стоварваш цялата вина на партньора си. Браво, трябва да се гордее със себе си!“, разплакала се Вихра Петрова, която не очакваше такъв удар и то точно преди Коледа.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

12 коментара по “Взрив: Вихра Петрова избухна, както никога! (разкри кошмарна истина след обвиненията на Иван)”

 1. веби

  Дек. 26. 2015

  kak не го е срам Иван да каже ИСТИНАТА за безобразията на Вихра. С неговите парички кака Вихра обикаля Европа , нека и зле!

 2. Mel

  Дек. 27. 2015

  Тази Вихра е много елементрна и вместо да е благордна, че не седи на село…

 3. Toni

  Дек. 28. 2015

  Иванчо освен алкохолик и мухльо е и п*тка. Всички видяха какво представлява. Дъщеря му расте и сама вижда. Всичко се връща, иванчо.

 4. грета

  Дек. 30. 2015

  Mного беше откровен Иван в ТЪРСИ СЕ и много прав. Вихра ми е много противна, умира да се хвали, И да пръдне , ще обяви, че тов а е любимата и пръдня. Всичко, което прави-все любимо и все вълшебно…Елементарна. без стил на обличане и държание. Не зная как Иван изобщо я е изтраял толкова години……..

 5. KOKO

  ян. 02. 2016

  ВИХРА Е КЛАСИ НАД ИРИНА-И ПО-КРАСИВА,И ПО-ТАЛАНТЛИВА/ИРИНА Е СМЕШНА ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ ТВ ИЗЯВИ,ЗА МОРАЛА НА ИРИНА ДА НЕ ГОВОРИМ.НАИСТИНА ИВАН Е МНОГО ТЪП,НЕЕДНОКРАТНО ГО Е ДОКАЗАЛ,А ЗА БЕЗОЧИЕТО И СРЕБРОЛЮБСТВОТО НА ТАНДЕМА С АНДРЕЙ ДА НЕ ГОВОРИМ-НЕКА САМО СИ СПОМНИМ ГАВРАТА С ГОЛЯМАТА ВАСА ГАНЧЕВА И ТОВА ,КОЕТО БЕЗКРАЙНО НАГЛО И БЕЗПАРДОННО И ПРИЧИНИХА.ЗА ФОРМАТА „ФЕРМАТА“-С НИСЪК РЕЙТИНГ И ГЛЕДАЕМОСТ,БЕЗКРЕЙНА ДОСАДА,ВЪПРЕКИ МНОГОТО МАНГИЗИ,КОИТО ДЕМОНСТРИРАТ.НО ЗАЩО ДА СЕ САМОЗАЛЪГВАМЕ-НАРОДЪТ ГИ Е КРЪСТИЛ ХЛЕБАРКИ,НЕХРАНИМАЙКОВЦИ,ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ,САМО ДА СИ ПОМИСЛИМ ЗА „попадението ‘ИМ ,БЕЗКРАЙНО ТЪПАТА НИ-ЛО,ТО МАНГАЛКА ЛИ Е И КАКВО НЕПРЕКЪСНАТО НИ НАВИРА ГЛУПАВАТА СИ ФИЗИОНОМИЯ,ИЗКРИВЕНА ОТ ВСЕВЪЗМОЖНИ КОРЕКЦИИ,НЕСПОСОБНО ДА КАЖЕ ДВА ЛАФА БЕЗ АУТОКЮТО,НЕМАМ НЕРВИ…

 6. ягд

  ян. 02. 2016

  коко ли си КОКОшка ли си, какъв морал има Вихра,чука се с дъртаци

 7. Куку-муку

  ян. 03. 2016

  От години очаквам да фалират тъпите опусуми, и тогава да ги видя как ще задържат скъпо платените си женички и любовници. А Иван наистина прилича на душевно болен, другия опусум и той не може да задържи една жена до себе си,…………..

 8. ehdjr

  ян. 04. 2016

  Oт гoдини oчaĸвaм дa фaлиpaт тъпитe oпycyми -Колко ли завист,колко злоба има само в това изречение… И защо да фалират-за да нахранят злобната ти душица , на тебе Куку и на другите смотанячки, дето нищо не са направили на тоз свят,дето са никуму неизвестни, но пълни с омраза към по успелите от тях.Егати тъпите същества…

 9. МУЦИ

  ян. 04. 2016

  Иван е много просто и ограничено момче, селянче обикновено без никакво елементарно възпитание. Само мога да му кажа,че за всички тези измишльотини ГОЛЕМИЯ ГО ЧАКА ЗА ДА ГО НАКАЖЕ, А МОЖЕ И ДЕТЕТО МУ, ТОЍ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА

 10. мнение

  ян. 05. 2016

  Вихра е глуповато селско моме, което изпусна златното птиче на рамото си от простотия,от мързел и от това, че се вземаше много на сериозно . Помисли се за журналистка, а всъщност никога не е била. Факт е, че куцо и сакато води някакво предаване, а нея даже за коментатор не я канят. Да се радва Вихра , че Иван все пак я споменава в интервютата си, че да си спомним,че я има още на света ! Ако следващия път успее да хване богат и пробивен мъж, нека взема пример от Ирина как се котка мъж и как се създава семеен уют. А тези дето чакат Иван да фалира-наистина, нямате ли други радости, бе ?

 11. стеф

  ян. 05. 2016

  Това ли е примерът?Да коткаш някого?Вместо да си непреднамерен,честен и искрен?Не на всички се харесват „котките“.Относно семейния уют Иванчо да си пече палачинките с кеф и в новия тиган- подарък от Иринка.Всичко е любов-и тигана дори.

 12. соня

  ян. 14. 2016

  Вярвам на Иван и наистина мисля, че е щастлив с Ирина. Вихра още ли неможе да разбере, че я оставиха, защото не я обичат! И ,че на малкия пръст на Ирина не може да стъпи, откъдето и да погледнеш !

Добавете коментар