Джино Бианкалана получи първия си подарък от Дядо Коледа! (Променя живота си напълно)

Джино Бианкалана получи първия си подарък от Дядо Коледа! (Променя живота си напълно)
5 (100%) 3 votes

Джино Бианкалана е бил най-послушното момче през миналата година, както изглежда

Джино Бианкалана се похвали с първия си подарък от Дядо Коледа, видя kliuki.bg.

Любимата звезда на България намери кого да гушка по време на очакваното застудяване. Не, това не е палавата Николета Лозанова, нито изненадващо щедрата на благоразположение Антония Петрова. Джино Бианкалана си намери вярно и, оказва се, ревниво другарче в живота!

Неизвестно, все още, лице зарадвало любимеца на виповете с малък четириног приятел. Кученцето, хвали се новият стопанин, е от много скъп човек за нето. Мъничето го кара да сияе от щастие и със сигурност ще познае радостите на презокеанските полети.

Джино Бианкалана е много щастлив с него и му е измислил име, което не изненадва никого. Новият член на задружното българо-американо семейство се нарича…Бентли!

Транспортният бос почел любимата си марка и страшно се гордее с любимеца си. Той обаче има мъничък проблем. Изглежда Бентли Бианкалана е решил, че Джино принадлежи само на него!

Влюбеният до скоро в купоните, красавиците и забавленията от всеки вид, се налагало да стане домошар. Кученцето не го изпускало от поглед и страшно се сърдел като искал да напусне хотелската стая!


Гордият собственик обаче има страшно много ангажименти напоследък. Все още се среща с почитатели, занимава се с благотворителност, да не говорим за ангажиментите, които непрекъснато му изникват покрай новите му приятели.

Гъмов имаше премиера, Преслава – концерти и клипове, Светлето – рожден ден. На Бентли ще му се наложи да се справя с твърде много хора, за да опази своето момче. Дори напористия чичо Люси Иларионов не го пожали – нареди стопанина му до своята виетнамска Снежанка!

С конкурентите за вниманието на звездата палето обаче се справя успешно. Както изглежда Джино Бианкалана е на път да се превърне в прилежен домошар, а парти-момчето да остане в миналото!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар