Цеца Ражнатович крие страшна тайна: Аркан е жив?!

Цеца Ражнатович крие страшна тайна: Аркан е жив?!
5 (100%) 1 vote

Цеца Ражнатович години наред играеше опечалена вдовица, изгубила най-голямата си любов

Цеца Ражнатович не е опечалената вдовица, за която се представяше години наред. Голямата любов в живота й е жива, с изумление научи kliuki.bg.

Кралицата на турбофолка изживя какво ли не след като убиха Аркан. Превърна се в икона, бранителка на паметта му, ръководи състоянието му и както казват – немного законните сделки.

Цеца Ражнатович продължи да живее като най-популярната певица на Балканите, но престоя доста време зад решетките със скандални обвинения. Днес е отново на сцена и се радва на порасналите си деца. Едно обаче не се променя – преклонението, с което говори за Аркан.

Певицата не може да се оплаче от липса на обожатели, но винаги е категорична – останалите мъже са до коленете на нейния Желко.

След един епизод на реалитито „Двойки” обаче се появиха съмнения в искреността на вдовицата. Един от най-атрактивните герои в шоуто разтресе ефира с твърдения, че Аркан е жив.

За да докаже, че останалите не са на нивото му, се кълне, че общува с хора от ранга на Цеца Ражнатович. Аркан можел да го потвърди!

Напомниха на скандалджията, че воеводата е убит! Змея от Щип обаче не можа да бъде сломен. Желко Ражнатович бил жив! Покушението срещу него било добре организирана постановка, а в момента се радвал на „пенсионирането” си…в Кипър!ceca rajnatovic

Сочната интрига мигом беше разпространена из медиите. Не е ясно до колко й вярват, но е сигурно едно. „Майката на цяла Сърбия” обожава да прекарва ваканциите си в малката страна. В Кипър дори живееше няколко години, докато завърши, милата й щерка Анастастия.

Певицата още не е излязла с коментар по въпроса. Тези дни преживя сериозни вълнения. Наред с подготовката на дългочаканите семейни празници, синът й от Аркан не спира да я изненадва – наскоро й подхвърли, че ще се жени. Освен това само преди дни пък се разпространи грозна мълва. Издание обнародва новината, че певицата Ц.Р. е намерена мъртъв.

Възмутената дива се ядоса страшно от слуха. Цеца Ражнатович укори медиите и сподели, че само безбожник може да се подиграе така с нея!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар