Венета Райкова в паника: Не може да повярва какво я сполетя! (Подробности)

Венета Райкова в паника: Не може да повярва какво я сполетя! (Подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Венета Райкова е в тих ужас за бъдещето си

Венета Райкова се страхува от утрешния ден заради незавидното финансово положение в семейството си. От началото на годината тя е опора за фамилията и тази година не й донесе особена радост. Блондинката едвам свързва двата края, като виновник за това е мъжа й Тишо. По-скоро ресторантът, който отдавна е на ръба на оцеляването.

Съпрузите се надяват предстоящите коледно-новогодишни празници да спасят кръчмата от фалит и нещата все пак да се стабилизират, пише „Всеки ден”. Венета Райкова е толкова уплашена, че няма и помен от нейната разточителност. Преди тя харчеше като за световно, без изобщо да се притеснява за утрешния ден. Но времената са промениха драстично и сега хубавицата е подплашена като диво животно, хванато в капан, разкриват от обкръжението й.

Венета Райкова е уплашена за бъдещето си

Венета Райкова е уплашена за бъдещето си

Телевизионерката с пестеливостта на габровец къта настрана всеки спечелен лев, като се е поболяла от черната мисъл, че може да остане на улицата. Тя води собствено предаване в телевизия ТВ7, но то не се радва на особено голям рейтинг.

Освен това красивата телевизионерка всеки път тръпне, когато настъпи петата дата на месеца. Тогава тя с огромен страх очаква дали ще й се приведе заплатата или ще има някакво забавяне на полагаемите й се средства.

Нещата изобщо не са розови и тази година семейството е решило да свие до минимум разходите си, като изкара празниците в домашна обстановка. Известната журналистка от Попово се е подсигурила и с втора работа, ако случайно от медията хлопнат кепенците. Тя е главен редактор на лъскаво списание, но и там нещата не са във финансов разцвет.

Годините на „Горещо” отминаха, а и с тях тлъстите суми, които Венета Райкова получаваше. А после без жал харчеше за скъпи тоалети и екзотични екскурзии. Сега нещата са повече от плашещи и хубавицата е свила семейния бюджет до обезпокоителен минимум.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар