Страшен удар за Милен Цветков, задава се кошмарна Коледа

Страшен удар за Милен Цветков, задава се кошмарна Коледа
5 (100%) 1 vote

Милен Цветков остана сам като куче по празниците, което го е сломило психически…

Милен Цветков сам на Коледа

Милен Цветков чака кошмарна Коледа, което го съсипва емоционално и психически

Жесток крах в живота на Милен Цветков. Оказва се, че тв водещият ще трябва да посрещне Коледа напълно сам. Журналистът бил в толкова обтегнати отношения с Ивета, че тя не желаела да го вижда на празника. От известно време двамата живеели разделени, въпреки че имат общо дете, което ги обединява до живот.

При тези обстоятелства Милен Цветков опитал да се уреди с празнуване с дъщеря си, която живее в САЩ, но и там ударил на камък. Девойката и бившата му вече имали планове, които нямало как да променят в този момент. Освен това се говори, че водещият на „Часът на Милен Цветков“ не бил близък с първото си семейство, а го потърсил само защото другото му не го иска.

Милен Цветков обаче не се отказвал да търси компания за Коледа, но все не успявал в това си начинание. Всичките му приятели му отказали, тъй като до един били женени и щели да празнуват семейно, което изключва външни хора.

Така ударът за Милен Цветков станал направо умопомрачителен. Той вече си се представял как стои сам у дома, докато останалите споделят коледната трапеза. Тази болка върнала журналиста към стария му порок и той вече се приготвял с много твърд алкохол за празника, което да му помогне да се почувства поне малко по-добре в собствената си самота.

„Милен е добро момче, но като си пийне, става неприятно, защото се вижда огромната му тъга. Не изглежда щастлив, въпреки че има деца, на които да се осланя. Проблемът му с алкохола не е от вчера, но понякога умее да го контролира.“ – споделят познатите му.

Именно пиянските му изпълнения му костваха глоба от КАТ и няколко месеца без шофьорска книжка преди време, припомня Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар