Наталия Гуркова пред нервен срив: Ето това ме върна в България!

Наталия Гуркова пред нервен срив: Ето това ме върна в България!
3.8 (76%) 5 votes

Наталия Гуркова е силно притеснена за семейството си

Наталия Гуркова избягала от ЮАР от страх и се завърна у нас. Миската била подплашена от терористите и се страхувала, че след Париж следващата мишена ще е южноафриканската държава. Съпругът й обаче категорично отказал да я последва, защото бизнесът му изцяло е концентриран там.

Той е сред най-големите богаташи в ЮАР, тъй като фирмите му се занимават с добив на злато, диаманти и платина. Всяко година за рождения си ден Наталия Гуркова получавала от мъжа си Джордже Михайлович по един скъпоценен камък. Вече имала цяла колекция за милиони, които кътала в сигурни сейфове. Наталия Гуркова си пристигна у нас с двете си деца, пише „Галерия”.

Тя треперела за живота им и била пред нервен срив, а в родината се чувствала сигурно и комфортно. Освен това миската искала да научи наследниците си на националните ценности на прадедите ни, както и да им предаде урок по родолюбие. Затова записала и щерка си в хор за народни песни.

Наталия Гуркова се върна у нас от страх

Наталия Гуркова се върна у нас от страх

Тя ходи още на уроци по английски и на латино танци. Нейното братче било едва на две годинки, но амбициозната фурия имала планове и за него. Засега обаче го оставяла да си играе на спокойствие.

Красавицата обича да води децата си на концерти, изложби, театър и на разходки сред природата. Въпреки миловидната си външност, Наталия Гуркова криела същност на харпия. Тя държала под контрол всичко в къщи, като изисквала ред и подчинение.

Забранявала на децата си да се залитат по модерните технологии, като компютри и таблети. От съпруга си искала да й разказва в подробности за всяка негова делова среща.

Според упоритата клюка обаче Мис България 1998 си пристигнала у нас не толкова заради заплаха от терористите, а поради разклатения си брак с черногорския милионер. Дали това ще се окаже истина, само бъдещето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар