Брайън от „Бекстрийт Бойс“: Когато разбрах диагнозата, си казах „това е краят“

Брайън от „Бекстрийт Бойс“: Когато разбрах диагнозата, си казах „това е краят“
4.8 (96%) 5 votes

Брайън Литръл, който стана изключително популярен като част от може би най-хитовата момчешка група „Бекстрийт Бойс“, изплака мъката си!

Брайън Литръл от хитовата момчешка банда "Бекстрийт Бойс" носи своята мъка

Брайън Литръл от хитовата момчешка банда „Бекстрийт Бойс“ носи своята мъка

Един от членовете на „Бекстрийт Бойс“ има по-специална болка от останалите, тъй като носи нелечима болест. Брайън Литръл страда от вроден синдром на сърцето, който го излага на опасност от инфаркт денонощно. Певецът обаче живее с тази мисъл от 15 години и въпреки това, се наслаждава на живота, научи Kliuki.bg.

„Научих истината, когато бях едва на 25 г. и го приех тежко. Това на практика те прави половин инвалид, защото не можеш да ядеш каквото си пожелаеш, нито да прекаляваш с алкохола. Трябва да се спазва диета цял живот и не е приятно. Когато узнах диагнозата, бях млад и се паникьосах, че ще умра. За щастие имах приятели и близки до мен, които ме успокоиха.“ – споделя Брайън Литръл, цитиран от американско списание.

Певецът твърди още, че болестта се е отразила и върху кариерата му, защото е трябвало да намали работата и да си почива повече. Това е причината да започнат да се изявяват повече и други членове на групата.

„Аз поемах почти цялата тежест за чисто вокалните изпълнения на песните. Това наистина е много работа. След като разбрах за състоянието си, реших да намаля темпото и в някои парчета дори бях само беквокал.“ – разкрива още Брайън.

Днес певецът е на 40 г. и е благодарен за всеки миг, който Бог му е предоставил на тази земя. Той е щастлив, че е могъл да се ожени за голямата си любов и да има деца от нея. В професионален план също е доволен от постигнатото.

„Аз съм от щастливците, които имат здраво семейство. „Бекстрийт Бойс“ също върви страхотно. Малко са групите от този тип, които могат да се похвалят с над 20-годишно съществуване.“ – смята Брайън Литръл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар