Михаел Шумахер проходи! ( Семейството настоятелно крие истината)

Михаел Шумахер проходи! ( Семейството настоятелно крие истината)
5 (100%) 1 vote

Михаел Шумахер мъчително бавно, но сигурно, върви към възстановяване

Михаел Шумахер вече прави малки крачки и успява да вдигне едната си ръка, научи kliuki.bg

Седемкратният световен шампион дочака своето коледно чудо. Немското издание „Бунте” съобщи на верните му фенове, че имат доказателство за подобрението му – вече пристъпва.

Преди цели две години – на 30-ти декември, звездата на автомобилизма претърпя тежък инцидент. По време на ски спускане падна и получи тежка черепномозъчна травма. Дълго време беше в кома- до юни 2014-та. Тя нанесе сериозни поражения върху здравословното му състояние. Лекарите даваха минимални шансове за възстановяване, но прогнозите им се опровергаха.

Изданието твърди, че Михаел Шумахер все още е много слаб, но с помощта на терапевта си вече леко пристъпва и вече може да повдига едната си ръка. Новината за прогреса на шампиона се разпространи мълниеносно в мрежата и след няколко часа лично мениджърката на спортиста даде изявление.
Сабине Кеб заяви, че новината е несъстоятелна. Разпространяването на подобни спекулации било безотговорно, предвид сериозността на контузиите. „Много е важно да не се навлиза в личния живот на Михаел. За жалост се дават и лъжливи надежди на хората. ”
shumaher-537x350
От Бунте обаче са на друго мнение. Категорични са в истинността на информацията, с която разполагат. Нямало да премахнат информацията, защото са сигурни в източниците.

Обнадеждените фенове обвиняват Сабине Кеб, че ги заблуждава. Смятат, че сама е издала неща, за които не й е разрешено да говори, а сега се опитва да покрие следите си като твърди, че Корина – съпругата на Михаел Шумахер ще съди всички, които разпространяват каквото и да било за здравето на мъжа й. Твърди се, че жената на шампиона го пази от всеки външен човек и дори прокудила всичките му приятели далеч. Никой не можел да го посещава без нейно разрешение.

Наложеното информационно затъмнение дори провокира слухове, че в имението, в което е настанен пострадалия, е под наблюдението на строга охрана. Изданията бяха готови да наемат дронове с камери, за да се сдобият с поне една папарашка снимка от болничната стая край Женевското езеро.

От Бунте също не разполагат с каквито и да било нагледни материали, с които да докажат, че информацията, която публикуват е истина. От там обаче заявиха, че са готови да докажат, че не мамят читателите пред съда – в случай, че жената на Михаел Шумахер изпълни заплахата си да ги съди.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар