Страшно! Зарко към Десислава: Мръсна златотърсачка, отвращаваш ме! (виж бруталния скандал)

Страшно! Зарко към Десислава: Мръсна златотърсачка, отвращаваш ме! (виж бруталния скандал)
5 (100%) 4 votes

Зарко Савов изригна с цялата си ярост срещу Десислава, тя е сломена!

След като прекараха две седмици заедно в обителта на Биг Брадър Ол Старс и едва ли не бяха на път да се съберат отново, Светлозар Савов и Десислава приключиха окончателно. Но не като нормални и цивилизовани хора, а като диваци – това разкриха очевидци пред вестник „Всеки ден“.

Нечовешкият скандал, който Зарко Савов вдигнал на Десислава, се разиграл на улицата в родния му Русе, защото ММА боецът не искал кракът на певицата да стъпва в дома му.

Десислава

Десислава чу най-жестоките думи от Зарко Савов

„Мръсна златотърсачка! Отвращаваш ме от дън душа! Затова ли не искаше да живееш с мен и си търсеше причини да се скатаваш – заради парите на оня ли?! Разкарай се от живота ми и не ми се мяркай никога повече, жалка женица такава!“, крещял Зарко в изстъпление на Десислава, която се била сгърчила от унижение и обида, а сълзите обилно напоявали лицето й.

Както сами може да се досетите, причината за омразата на спортягата, е разкритието, че Десислава е мачкала чаршафите не с друг, а с бившия на Преслава – Жоро Бирмата. А какво да му харесаш на Бирмата, освен парите, коментират из светския елит на столицата.

Щом истината станала обществено достояние, Преслава моментално си грабнала „бохчата“ и хукнала при Зарко в Русе, за да го омилостиви и да отрече, че има връзка с Георги Станоев. Уви, усилията й се увенчали с пълен провал и зверски обиди, хвърлени в лицето й от любимия.

„Зарко не иска и да я види, как не я удари дори, един Господ знае. Но прояви достойнство и не посегна на жена, макар че в яда си едва се сдържа. Все пак повечето мъже биха го разбрали – да обичаш една жена, да искаш семейство и деца от нея, а тя да хукне като изтървана кучка след някого, защото имал пари. Това е отвратително“, категорични са близки до ММА боеца.

Престоят на Десислава в дунавския град траял едва няколко часа, след което отчаяната певица скорострелно си хванала пътя за столицата, преди да е станало още по-страшно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страшно! Зарко към Десислава: Мръсна златотърсачка, отвращаваш ме! (виж бруталния скандал)”

  1. Загрижена

    Дек. 23. 2015

    „Щoм истината станала обществено достояние, Преслава моментално си грабнала „бохчата“ и хукнала при Зарко в Русе“……..хахахахах! ПРЕСЛАВА, ДЕСИСЛАВА – пълна боза!!! Все пак коя е гадже на Зарко?!!

Добавете коментар