Мис България се превърна в героиня на конкурса Мис Вселена (Новината, която всички коментират)

Мис България се превърна в героиня на конкурса Мис Вселена (Новината, която всички коментират)
5 (100%) 1 vote

Мис България единствена подкрепи изумената от нелепата ситуация мис Филипини

Мис България беше обявена за най-благородната красавица на конкурса Мис Вселена, видя kliuki.bg.
2015-та си тръгва като една много вълнуваща година за медиите. Отразяваха се доволно количество скандали, последният – в престижен конкурс за красота. Всички говорят все още за феноменалния гаф, който съсипа една красавица, за да превърне друга в най-щастливото момиче на света.

Мис Фипини се убеди, че има ангел-хранител. Тя преживя невероятно премеждие на последния конкурс, в който участва. Водещият на конкурса Мис Вселена допусна скандална грешка – обяви за победителка не тази претендентка, която избра журито.

В първия момент Стив Харви направи Мис Колумбия най-щастливото момиче на подиума – после разби съцето й. Оказа се, че не тя е избора на оценителите на красота. От конкурса бързо коригираха грешката му – от апаратната му казаха истинското име на победителката в слушалката.

Ситуацията беше извадена като от кошмар, но на подиума имаше поне едно момиче, което знае как да се ориентира в кризисни ситуации. Това, както можете да предположите, се оказа Мис България. Предизвикателствата на динамичния живот у нас явно прави младите хора страшно адаптивни.mis bulgaria mis vselena

На стопкадрите от записа на конкурса ясно си личи, че само нашето момиче – Радост Тодорова знае какво да прави. Тя започва да жестикулира към истинската победителка и я поощрява да излезе на сцената, за да получи короната и славата, която й се полага.

Точният момент е заснет и се разпространява в световните мрежи с коментар: „Когато не знаеш какво да направиш, винаги се обръщаш към верен приятел, който да ти даде сила да продължиш. Всички имаме нужда от някой като Мис България в живота си!“

Радост Тодорова със сигурност е любимка на актуалната Мис Вселена и на сънародниците й. Хубавата Мис България обаче може да се поздрави, ако не с победа, то с това, че показа идеално съчетание от качества – красота, интелект, бърза мисъл и добро сърце.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар